"Išvirkščią pasaulį" privalo pamatyti kiekvienas!

"Išvirkščią pasaulį" privalo pamatyti kiekvienas!

18. Aug 2015, 16:45 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Tokia mūsų su Saule rekomendacija. Nuo šiol šis animacinis filmukas bus Nr.1 mūsų filmų sąraše, skirtų visai šeimai (žinoma, kol neatsiras geresnių)!

Neseniai grįžome iš kino seanso ir neištvėreme su dukra nepasidalinę įspūdžiais. Žinote, kaip būna, kai nesitveri savame kailyje ir nori kuo greičiau visiems papasakoti.

Nors ką daug pasakoti...šios animacinės komedijos premjera buvo praėjusią savaitę, tad jau turbūt daugelis suspėjo pamatyti, jei buvote mieste.

Taigi, jei trumpai, tai filmas apie emocijas - Laimę, Nelaimę, Baisulį, Pyktį ir Bjaurastį, kurios gyvena kiekvieno mūsų galvoje. Ir jos visos reikalingos, nors kartais atrodo, kodėl negali būti tik LAIMĖ :)

Tai filmukas (beje, tai ne visai komedija, nes joje gali ir visu balsu juoktis, ir staiga apsižliumbti) apie paprastą šeimą, kurios "ašis" - 11 metų Railė.

Mieli nuotaikų žmogučiai yra įsikūrę mergaitės galvoje – moderniame emocijų valdymo centre ir kasdien jai pataria spręsti kasdienes problemas mokykloje bei namie. Tačiau kai šeima persikrausto į naują miestą, Railės emocijose kyla sąmyšis.

Taip tiksliai ir vaizdžiai viskas atskleista ir paaiškinta apie emocijas, kad aiškiau nebūna... Geriau už geriausias psichologines knygas! Net ikimokyklinukas supras.

Saulei labiausiai patiko VAIZDUOTĖS PASAULIS, o kur dar SAPNŲ FABRIKAS. Kažkas nerealaus ir vaikiškai tobulo!

Na daug nepasakosime ir paliksime intrigą tiems, kas dar nematė.

Tikrai su dukra nuoširdžiai rekomenduojame!

20150818165019-67134.jpg

19. Aug 2015, 11:50

Sveikos mamytės 😀 Vakar buvau su vyru ir dukra (5 su puse metų). Filmukas tikrai patiko, tiek vyrui, tiek ir dukrai. Net dukra vienu metu pravirko.. Tad manau vaikui paliko įspūdį ir šį filmuką tikrai prisimins ilgai. Penkių metų vaikas tikrai supras, o jaunesnis manau tik pasižiūrės, nes gražus ir linksmi personažai. Tad tikrai rekomenduoju nueit 😀

18. Aug 2015, 22:04 Karolina1990

Ačiū už pasidalintus įspūdžius! Jau susiderinome, kad ketvirtadienį keliaujame pramogauti. 😀

18. Aug 2015, 17:32 Egle_Mamyciuklubas.lt

Reikės tada keliauti, nes nori damos pramogų, o artimiausiu metu kažko labai įdomaus ir nerodys. Ačiū! 😀

Salėje mačiau tokio amžiaus vaikų - 4-5-6 metų. Nežinau, manau, vaikai visada atsirenka kas jiems įdomu. Suaugę vienaip traktuoja, vaikai "pasiima" tai, kas jiems patiko. Labai daug spalvų, labai ryšku, geras garsas, puikus vertimas. Gal viena kita sudėtingėsnė frazė apie pasąmonę, atmintį bet juk į jas vaikai nekreipia dėmesio...Lavai faini personažai. Reikia tiesiog pamatyti. Girdėjau vaikų juoką salėje 😀

18. Aug 2015, 17:06

O mano merginos filmuko laukė, tačiau pažiūrėjome ištrauką ir jos suabejojo. Aš irgi pagalvojau, kad galbūt 3 ir 5 metų damutėms kiek per sudėtingas. Kaip manote?