"Jo norai, jos norai"

"Jo norai, jos norai"

16. Oct 2011, 09:00

 

Willard F. Harley, Jr. „Jo norai, jos norai“

 

Dr. Willard F. Harley, Jr. (Vilardas Harlis jaunesnysis) – Amerikoje pripažintas klinikinės psichologijos specialistas, santuokos konsultantas ir perkamiausių knygų autorius. Jo populiarioje interneto svetainėje www.marriagebuilders.com siūloma, kaip spręsti beveik visas vedybines problemas.

 

Šioje klasika tapusioje knygoje psichologas Willardas F. Harley’is Jaunesnysis apibrėžia dešimt svarbiausių vyro ir žmonos poreikių, kuriuos itin svarbu suprasti ir patenkinti, norint išsaugoti visaverčius sutuoktinių santykius. Autoriaus patarimai padeda aiškiau suvokti ir spręsti konfliktines situacijas, skatina kūrybiškiau pažvelgti į šeimą, labiau mylėti vienas kitą ir šitaip išvengti bendro gyvenimo trikdžių, dažnai nuvedančių į nesantuokinius ryšius.

 

Knyga „Jo norai, Jos norai“ buvo ne kartą atsidūrusi pačioje geriausių knygų apie vyrų ir moterų santykius sąrašo pradžioje. Ji padeda duoti vienas kitam tai, ko abiem labiausiai reikia gyvenant kartu.

 

Šis patarimų rinkinys, pirmą kartą  pasirodęs dar 1986 metais, iki šių dienų buvo ne sykį išleistas pakartotinai. Daugybė jo skaitytojų išmoko puoselėti meilės gyvybingumą ir galėtų patvirtinti, kad brandi santuoka bei poros tarpusavio ryšys įmanomas ne tik svajose.

 

{smallpic:1}

 

Ką poros sako apie knygą „Jo norai, Jos norai“: 

 

-Tai geriausia mano skaityta knyga apie santuoką.

-Šią knygą rekomenduoju visiems savo draugams. Ji turėtų būti svarbiausias kiekvienų namų skaitinys.

-Negaliu patikėti, kokia rami ir meilinga tapo mūsų santuoka, kai perskaitėme šią knygą. -Nuo skyrybų prarajos mudu grįžome prie tokios jaudinančios meilės, kokią patyrėme per pirmąjį pasimatymą.

 

Psichologė, „Vyrų ir moterų santykių instituto“ konsultantė Aušra Griškonytė:

 

„Šią knygą pavadinčiau vadovėliu sutuoktiniams. Ji turėtų būti kiekvienos šeimos bibliotekoje. Juk santuoka – vienas sudėtingiausių uždavinių, kuris tenka Jai ir Jam. Lengva susižavėti, įsimylėti, galiausiai pasižadėti būti kartu „džiaugsme ir varge“. Nepalyginti sunkiau – gyventi ir mylėti tą patį žmogų visą likusį gyvenimą“.            

 

www.almalittera.lt

16. Oct 2011, 14:52

gal ir nieko 🤔