„Vaikystės sodas“ 3-6 metų vaikus kviečia į šeštadieninę mokyklėlę "MAŽASIS MOKSLININKAS gamtoje"

„Vaikystės sodas“ 3-6 metų vaikus kviečia į šeštadieninę mokyklėlę "MAŽASIS MOKSLININKAS gamtoje"

08. Feb 2016, 11:16 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Didžiausias Baltijos šalyse ikimokyklinio ugdymo įstaigų tinklas "Vaikystės Sodas" 3-6 metų vaikus kviečia į šeštadieninę mokyklėlę “MAŽASIS MOKSLININKAS gamtoje”. Ji vyks didžiuosiuose Lietuvos miestuose: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Panevėžyje ir Šiauliuose!

Mokyklėlės tikslas – visapusiškas vaiko ugdymas, remiantis moderniomis ugdymo programomis, kurios sėkmingai taikomos visame pasaulyje. Užsiėmimai išskirtinai įdomūs ir įtraukiantys, jie neleis išblėsti šypsenai Jūsų vaiko veide!

Čia eksperimentuodami, vaikai mokysis pažinti mus supantį pasaulį. Šokdami, dainuodami ir piešdami – išlaisvins kūrybines galias ir leisis į platų vaizduotės pasaulį. Draugystės rate susipažins su žaislais Kimochi, kurie padės suprasti ir valdyti savo emocijas. Kiekvieną šeštadienį susipažinsime su vis skirtinga tema ir kartais teks leistis į išvyką, kad temą suprastume iki galo!

Video: https://www.youtube.com/watch?v=3yYD4hNUraE

20160208113900-88163.jpg

Pasak "Vaikystės sodo" įkūrėjos dr. A. Landsbergienės, mokyklėlės tikslas – visapusiškas vaiko ugdymas, remiantis moderniomis ugdymo programomis. 

Vaikų amžius

Šeštadieninė mokyklėlė “MAŽASIS MOKSLININKAS gamtoje” skirta 3 - 6 metų vaikams.

Vieta

Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Panevėžyje, Šiauliuose.

Sesija

2016 metų pavasario sesija prasideda vasario 27 d. ir baigiasi gegužės 14 d. (iš viso 10 šeštadienių). Kovo 12 ir 26 dienomis mokyklėlė nedirbs.

Laikas

Šeštadieninės mokyklėlės užsiėmimai prasideda 10 val., baigiasi 13 val. Tarp užsiėmimų vyksta pertraukėlė, kurios metu vaikai valgo užkandėlę (tėvai įdeda iš namų).

Ką turėti su savimi

Užkandėlę, tačiau į „Vaikystės Sodo“ užsiėmimus negalima atsinešti šokolado, limonado, sulčių, pieno produktų, bet kokio kito nesveiko maisto ir riešutų (siekiant išvengti užspringimo rizikos). Taip pat atvykstant su savimi reikia turėti gertuvėlę (vandeniu galima papildyti mokyklėlėje), vidaus batelius, atsarginius rūbelius persirengimui.

Kaina

Kaina už 10 užsiėmimų 247 EUR, už 5 užsiėmimus 130 EUR. Šeimos antram vaikui suteikiama 5 proc. nuolaida. Dėl ligos praleidus 2 ar daugiau šeštadienių, pinigai grąžinami, pateikus gydytojo pažymą.

Registracija: užsiregistruoti galite paspaudę ant šios nuorodos http://bit.ly/20QBNKR

Daugiau informacijos

Kilus klausimams skambinkite ir rašykite:

+370 699 87949  arba rašykite sestadienine@vaikystes-sodas.lt