2017 – 2018 metų vaikų kirpimų ir šukuosenų mados

2017 – 2018 metų vaikų kirpimų ir šukuosenų mados

21. Aug 2017, 05:30 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Kaip ir kasmet artėjant rugsėjo 1 - ajai vaikų kirpyklėlė „Bambina“ pristato 2017 – 2018 metų vaikų kirpimų ir šukuosenų kolekciją. Naujausi mados vėjai į kolekciją įpučia šiek tiek chaoso ir lengvos netvarkos plaukuose.

Berniukų kirpimuose ypatingas dėmesys kirpčiams… Kai jie yra ilgi iki pat antakių ar ilgesni. Tokie kirpčiai leidžia kelis sušukavimo būdus, t.y. šukavimas atgal, taip prailginant ir atveriant veidą arba paliekant kristi ant veiduko. Svarbu, kad pasirinkę tokią šukuoseną nepamirštumėt reguliariai lankytis pas kirpėją arba pasirinkti tokį jų ilgį, kuris užsikištų už ausyčių ir tada netrukdytų vaikiškiems žaidimams. Taigi sakome “taip” – ilgiems kirpčiukams!

Daug dėmesio skiriama ir berniukų plaukučių augimo linijos įrėminimui, kai labai ištrumpinama priekinė plaukų augimo linija, paliekant ilgus viršugalvio plaukučius, o šukuojama į priekį arba atgal. Toks kirpimas puikiai tiks vaikams, turintiems verpetus kirpčių zonoje, tačiau svarbu įvertinti galvytės ir veiduko formą. O naudojant formavimo priemones, galima sužaisti su skirtingomis plaukų tekstūromis, suteikiant šukuosenai daugiau laisvės ir judesio.

Taigi įmantrūs išskutinėjimai ir glotnūs sušukavimai užleidžia savo pozicijas vėjo paliestoms šukuosenoms. Mergaitiškuose kirpimuose plaukai iškarpomi, suteikiant jiems lengvo judesio. Sušukavimamuose derinamos dvi plaukų tekstūros, pvz. tiesūs ir garbanoti plaukai. Tekstūrų kontrastas – tai pats stipriausias šio sezono mados vėjas plaukuose. Toks kirpimas ir sušukavimas gali atsiskleisti pačiomis netikėčiausiomis formomis priklausomai nuo vėjo greičio ir krypties.

Ir kaip gi kolekcija be kuoduko… Tai mados dizainerių išpopuliarintas sušukavimas, tačiau samurajiškus kuodus keičia kuodukai, naudojant skirtingas šukavimo technikas, t.y. sukinius, pynes ar kasas.

Idėjos, kirpimai ir šukuosenos: Bambina
Foto: Vytautas Budrevičius
Drabužiai: Birbyzas