6 LEGO konstruktoriai, kurie patiks Jūsų mergaitėms

6 LEGO konstruktoriai, kurie patiks Jūsų mergaitėms

02. Jul 2018, 14:40 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Nors kalbėdami apie mažuosius kūrėjus, dažniausiai įsivaizduojame berniukus, LEGO konstruktoriai ne mažiau žavi ir mergaites. Šiuo metu prekyboje galima atrasti ne vieną specialiai joms sukurtą kaladėlių seriją, tačiau ir tarp berniukams skirtų variantų galima atrasti ne vieną įdomų variantą.

Tad jeigu ieškote mažajai damutei tinkančios dovanos, tikrai nesuklysite pasirinkę vieną iš žemiau esančių LEGO konstruktorių. 

1. LEGO Disney Princess Pelenės svajonių pilis. Ypatingai mergaitiškas LEGO konstruktorius leis pasinerti į romantiškus nuotykius su princese ir jos išrinktuoju – tai patiks bet kuriai mergaitei, vis dar žaidžiančiai su lėlėmis. Be to, bus galima prisidėti ir prie jų gyvenimo gerovės prižiūrint gyvūnėlius ar netgi pertvarkant pilies kambarius, tad veiklos niekuomet nepritruks. Praktiškai visi šios serijos LEGO konstruktoriai orientuoti į mergaičių poreikius, tad galite išbandyti ir kitus variantus. 

2. LEGO Friends Pramogų parko linksmieji kalneliai. LEGO Friends – dar viena ypač mergaitėms patinkanti serija, kurioje visuomet galite surasti joms tinkamą dovaną. Būtent šis konstruktorius net ir kitose valstybėse vertinamas itin palankiai – daugiausiai komplimentų susilaukia dailios spalvos ir skirtingų aksesuarų gausa, tačiau tikėtina, jog Jūsų mažoji suras ir kur kas daugiau privalumų. 

3. LEGO Ninjago gaudynės mieste. LEGO Ninjago kaladėlės dažniausiai siejamos su šį filmą dievinančiais berniukais, tačiau nindzių gyvenimu susižavėjusios ir mergaitės, vertėtų nekreipti dėmesio į stereotipus ir nupirkti joms būtent šį rinkinį. Šiame konstruktoriuje galima rasti daugybę skirtingų personažų – patekę į mergaičių rankas, jie gali gauti visiškai kitokius vaidmenis, tačiau dėl to žaidimas taps tik dar įdomesnis! 

4. LEGO City Picerija autobusiuke. Labai paprastas, tačiau ne mažiau smagus LEGO City konstruktorius patiks mergaitėms, susižavėjusioms maisto gamyba – juk kiekviena mažoji kulinarė svajoja pagaminti gardžią picą, tad dabar labai paprasta šiuos norus paversti realybe. Visgi, jei veiklos šiek tiek pritrūktų, bet kada galėsite nustebint mergaitę nauju LEGO konstruktoriumi – visi jie gera kaina parduodami Pigu.lt el. parduotuvėje. 

5. LEGO Elves Naida vandens vėžlio pasala. Šios serijos konstruktoriai taip pat labiausiai patinka mergaitėms, tačiau jei juos palygintume su LEGO Friends, drąsiai galėtume teigti, jog Elves kaladėlės kur kas labiau atspindi fantastinį, burtų kupiną pasaulį. Magiškais triukais susižavėjusioms mergaitėms tai neabejotinai bus vienas geriausių pasirinkimų, kuris, beje, turės ir papildomos naudos – skatins jų kūrybiškumą ir lavins fantaziją. Ar galėtumėte įsivaizduoti dar geresnę dovaną? 

6. LEGO Juniors Snieguolės trobelė miške. Jaunesnėms mažylėms skirtas, Snieguolės istoriją atkartojantis LEGO konstruktorius yra ypač lengvai pastatomas, tad labiausiai tiks toms, kurias žavi ne statybos procesas, bet vėliau laukiantys vaidmenų žaidimai. Šioje trobelėje veiklos tikrai nestigs, o jei prisijungsite ir Jūs ar draugai – žaidimas taps kur kas įdomesnis! 

Visose šiose LEGO serijose rasite ir daugiau mergaitėms patiksiančių konstruktorių, tačiau rinkdamiesi turėtumėte atsižvelgti į tai, jog žaisdamos su šiomis kaladėlėmis, jos akcentuoja kiek kitokius veiksmus. Pastebėta, kad mergaitėms kur kas labiau patinka skirtingi personažai ir jų nuotykiai ar kasdienius darbus atkartojanti veikla, tad pirkdami LEGO konstruktorių turėtumėte rinktis tuos variantus, kurie siūlo mažiau statybinių procesų ir kur kas daugiau veiksmo. 

https://pigu.lt/lt