Ačiū už knygelę „APIE ŠĮ BEI TĄ. Trumpos istorijos“

Ačiū už knygelę „APIE ŠĮ BEI TĄ. Trumpos istorijos“

30. Aug 2015, 13:39 ramune. ramune.

Dideliausias AČIŪ!!! MK už dovaną - naują K.Kasparavičiaus knygelę „Apie šį bei tą. Trumpos istorijos“, kurią gavome prieš savaitę. Ir niekaip neprisiruošiu parašyti padėkos. Ne šiaip sau. Vis kaupiuosi. Knygelė labai rimta. Tikrai tikrai :) Autoriaus fantazija neribota, visai kaip vaikų. Po paprastučiais trumpučiais pavadinimais, kaip antai „Braškės“, „Automobilis“ ar „Maištas“, slypi neįtikėtinos istorijos, kurios mano kodėlčiukei sukėlė tikrą klausimų audrą! Kodėl sniego senis pradėjo tirpti? Kodėl pas mamą obelį tiek daug vaikiukų obuoliukų? Kur taip gudriai pasislėpė braškė? Kodėl dėdė sugalvojo iš rietainių padaryti raides? Ir aš noriu paskraidyti ant debesies. Kas yra pasimatymas ir kodėl į jį atėjo du balionėliai?.. Ir čia dar ne pabaiga, nes kol kas įveikėme tik pusę knygos. Juk reikia įdomiausias istorijas vis pasikartoti :)

Man pačiai kol kas įdomiausia istorija apie skrendančias knygas. Labai taikliai, šiuolaikiškai ir pamokančiai rašoma, kad knygas skaityti daug įdomiau nei šiaip kokiais niekais užsiimti !

Gero visiems skaitymo! Įdomiausių, netikėčiausių istorijų ir nuotykių! :) ir dar kartelį ačiū MK, kad stebina ir džiugina vaikučius ir ... jų mamytes :)