AISTRINGOJI VAIKYSTĖ: Per trumpa ta para...

AISTRINGOJI VAIKYSTĖ: Per trumpa ta para...

21. Oct 2015, 20:53 Gintarep Gintarep

Kažkaip net keista pasidarė, kad niekur nespėjame.  Tiek  ir ten, ir ten norisi sudalyvauti, bet tenka  rinktis prioritetus t.y. svarbiausia  iškart po pamokų padaryti namų darbus, o tik tuomet  rinktis renginuką, nes po renginuko vaikas užmiega ir lieka  neatlikti namų darbai. Būna ir taip, kad kuprinę tenka mamai sukompliktuoti. Pvz. vakar nepasirūpinau  vaiko mokinio pažymėjimu, tad  palydėjus į mokyklą, paaiškėjo,kad vaikas negali nei į mokyklą įeiti, nei į spintelę pasidėti daiktelius. Teko skolinti  savo kortelę (tėveliai irgi turi korteles).

Šiandien į anglų mokyklėlę vaiką palydėjau pasipuošusį raganiukės apranga. Buvo man labai keista, kad šventė, anot vaiko, vyks du kartus: šiandien ir penktadienį - helovyno vakarėliai, nes į elektronį paštą gavau tik apie penktadienio šventę informaciją. Tačiau, jei vaikas ruošėsi, tai visą "turtą" į mašiną leidau susikrauti (juk nešti nereikia).

Pasidžiaugsiu, vaikas "nemiega" per pamokas, teisingai suprato - šiandien vyko jos klasės šventė, o penktadienį vyks visos mokyklėlės šventė, į kurią bus įtraukti tėveliai, todėl ir gavo tėveliai informaciją į el.paštą.

Pirmadienį labai norėjome po muzikos mokyklos nuvykti į renginį-susitikimą su Kake Make, bet vaikas užmigo  pakeliui bevažiuojant ....nekėliau, pagailo.

Nepatikėsite, vaikas net nespėja pažiūrėti filmukų. Visą laiką "suvalgo"  google vertėjas (vaikas mokosi užduotus žodelius rašyti ir tarti).

Oi, dar šokių šventei vaikas pareiškė, kad reikės "sidabrinių kaukšinčių" batelių. Žinoma, informacijos "daug", tad pradėsime jų ieškoti.

jaldija jaldija 21. Oct 2015, 22:05

Tikra tiesa, kad per trumpa...ir mums taip yra.
O Birutė kaip visada šaunuolė 👍