Analizė pagal nuotrauką: Deimantas

Analizė pagal nuotrauką: Deimantas

15. Dec 2014, 10:00 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Visas "Mamyčių klubo" skaitytojas kviečiame atsiųsti redakcija@mamyciuklubas.lt savo vaiko nuotrauką (rekomenduojame nuo trejų ketverių metų amžiaus), pagal kurią "Personalo atrankos kitaip" įkūrėja Ramunė Vaičiulienė apibūdins vaikui tinkančius pomėgius: "Unikali galimybė: sužinok vaiko pomėgius iš jo nuotraukos"

20140922164919-13311.jpg 

Ramunė jungia įvairias technikas - veidotyros, netradiciniai saviugdos būdus ir kitus metodus, kurių pagalba iš nuotraukos ji gali jums patarti koks darbas jums tiktų, kokią profesiją pasirinkti, kaip pažinti savo viršininką ir net kaip susirasti tinkamiausią darbuotoją. "Personalo atrankos kitaip" - www.personaloatrankoskitaip.lt - tai kitoks patikrintas būdas pažinti žmones.

Šįkart, 3,5 metų Deimanto apibūdinimas:

20141215081520-71134.jpg

"Deimantas uždaras vaikas, tačiau pilnas idėjų, todėl norint, kad jo galva būtų tikslingai užimta, reiktų nuolatos turėti jam įdomių užsiėmimų sąrašą, kitaip jis jų susigalvos pats. Kaip ir sėdėdamas prie tvenkinuko, jis jau turbūt mąsto koks įdomus kaimyno traktorius..

Turi analitiško mąstymo, jo pokštai bus gerai apgalvoti. Racionalus. Pagal ausų formą – imlus informacijai, todėl skatinkite siekti išsilavinimo.

Šiam vaikui labai tiktų turėti gyvūną. Reikėtų skatinti jį atviriau reikšti savo mintis.

Toks vaikas gali būti gabus technologijoms, domėtis jomis, gal ir neveltui, nes ateityje su tuo gali būti susijusi jo profesija. Turėtų gerai jausti ritmą, tiktų domėtis muzika – tiktų mušamieji. Kol kas su juo leiskite aktyviai laiką, būkite gamtoje ir bendraukite su bendraamžiais."

Ekspertai
kodelcia kodelcia 15. Dec 2014, 19:04

Sveiki, labai nudžiugau radusi savo vaikučio bruožų analizę. Kad imlus informacijai jau pastebėjome, kad uždarokas - taip pat (susikaustęs, besivaržantis labiausiai jaučiasi ne naminėje aplinkoje). Šuniuką turime, kuris išties išėjus laukan suteikia vaikui nemažai gerų emocijų. O štai dėl muzikos ritmo pajautimo reikės dar stebėti, skatinti. Labai dėkoju mielai Ramunei už suteiktą informaciją. Manau išties mano vaikas buvo apibūdintas taikliai.