Atėjus rudeniui pravers  - „80 nuostabių idėjų megzti ir nerti“

Atėjus rudeniui pravers - „80 nuostabių idėjų megzti ir nerti“

04. Sep 2011, 00:00

 

Lesley Stanfield – daugelio mezgimo ir nėrimo knygų autorė, modeliuotoja ir kelių moterų žurnalų mezgimo skyrių redaktorė.

 

„Alma littera“ yra išleidusi kelias šios autorės parengtas knygas: „100 megztų ir nertų gėlių“ bei „Gražiausi mezgimo raštai“. „100 megztų ir nertų gėlių“ buvo itin sėkmingai lietuvaičių perkama knyga, pasiūliusi daugybę akį glostančių mezgimo modelių, tinkamų naudoti kaip aksesuarus ar puošybos detales.

 

Nauja autorės knyga „80 nuostabių idėjų megzti ir nerti“ siūlo dar daugiau įkvepiančių idėjų jūsų mezginių ir nėrinių kolekcijai. Kriauklės, paukščiai, drugeliai, gėlės, lapeliai ir tarytum ką tik iš pievos ant delno nusileidę laumžirgiai nudžiugins kiekvieną skoningų detalių ieškančią mezgėją.

 

{smallpic:1}

 

Šioje knygoje rasite tikrai įkvepiančių idėjų jūsų mezginių ir nėrinių kolekcijai. Kriauklės, paukščiai, drugeliai, žuvys, gėlės, lapeliai ir tarytum ką tik iš pievos ant jūsų delno nusileidę laumžirgiai nudžiugins kiekvieną skoningų detalių ieškančią mezgėją.

 

Visi pavyzdžiai parodyti knygos pradžioje esančiame kataloge. Kiekvienas jų turi numerį, pagal kurį trečiame knygos skyriuje rasite modelių aprašymus ir daugelio nėrinių schemas. Knygoje paaiškinta, kaip prikimšti ir užbaigti darbelius, pateikta visa techninė informacija.

 

Šios detalės pagražins jūsų šventinį stalą, papuoš namų apyvokos daiktus ir taps kerinčiais drabužių bei aksesuarų akcentais.

 

05. Sep 2011, 11:33

Oi,kaip man reikia sitos knygos! Kaip tik pradejau megzti sarafaniuka savo dukrytei ir pagrazinsiu ji megztomis gelemis 😀

04. Sep 2011, 17:53

as savo amziams megztukus, siltas kelnes mezgu kasmet😉

04. Sep 2011, 10:29

as ismokau megzti kojines,nes atrode juodas miskas man jos,bet viena diena pasedejau prie internoto ir radau labai paprastai ir aiskiai su vaizdine medziaga pasakojima, kiap reiks jas megzti,tai per pora vakaru numezgiau savo princesei pirmasias kojines ir nesunku ir greita ir pirkti nereiks 😇

laurora laurora 04. Sep 2011, 00:46

as turiu paprasta knygute, kurioje mokoma megzti... ivairiu rastu, bet man nesigauna net ismokt. o kad ka numegzciau, pasiuciau ar nunerciau grazaus... patyliu ☺