Aušros blogas: štai prabėgo mėnuo...išvados..

Aušros blogas: štai prabėgo mėnuo...išvados..

03. Oct 2014, 13:29 ODISEJAaa ODISEJAaa

Taigi,pirmas mėnuo praėjo ....

Koks gi jis buvo?.. išviso darželį lankėme 11dienų,visas kitas sirgome. Su darželiu susidraugavome nuo pat pirmos dienos ir jokių bėdų nebuvo. Per tą mėnesį labiausiai išvargino sirgimas,nes netik Vismantė sirgo,bet ir nuo jos sesė susirgo. Viena tik baigia sirgti,kita pradeda ir vėl iš naujo ratu....galutinai iki šiol nepasveiko. Labiausiai to ir bijojau,kad ėmus lankyti darželį ims sirgti,taip ir nutiko..

Pirkiniai. Apie juos nieko nerašiau atskirai,nes nebuvo ką. Specialių pirkinių butent darželiui mums nebuvo. Ką reikėjo turėjome namuose,o ten kiti pirkiniai ,kad ir tarkim nebūtume pradėje lankyti darželio juos vistiek būtų tekę pirkti. Tad jų neskaitau pirkiniais darželiui.

Pasikeitimai.Nors lankė darželį netaip daug,bet nauda pastebėjome. Jau išmoko dainelę apie raina katytę.Spalvas geriau žino,nes klijavo šviesofoą. Moka žaisti žaidimą,,diena-naktis‘‘. O geriausia ,kad pradėjo daugiau draugauti su sese,nebemuša kaskart kai ką paima jos. Vismantė grįžus pirmiausia lekia sesę apkabinti ir išsibučiuoja abi,kartu žaidžia, o Aistė beveik viską kopijuoją nuo Vismantės.

Viskas sakyčiau yra kuo puikiausiai,jeigu nebūtų to sirgimo tokio ,tai būtų VALIOOOOO,bet yra kaip yra.

20141003132512-94128.jpg

Vismantė į darželį keliasi kaip į darbą,kad tik nepavėluotu visada teiraujasi. Labai patinka į jį eiti,keliauja su šypsena.:) To linkime ir kitiems vaikučiams.