Baigti atostogauti- pradėti ruoštis..

Baigti atostogauti- pradėti ruoštis..

24. Aug 2018, 10:51 blogietee blogietee

Sveiki,

 

Sprendžiant darželio pastatymo ir lankymo klausimus, jau beveik buvome išsibraukę iš šio projekto. Bet per savaitę laiko labai daug ko įvyko, daug kas pasikeitė. Tad kadangi jau esame tikrai tikrai garantuoti, kad lankome lopšelį nuo rugsėjo, o ne nuo „kokio“ sausio, kaip pasakė prieš savaitę direktorė – tęsiame projektą „Pradedu lankyti darželį“.

20180824105021-63771.jpg

Visa ši sumaištis įvyko, dėl antrame bloge aprašytos situacijos. Kad priimti vaikai į darželį, kuris dar net nepradėtas statyti.

Tad ši savaitė mums be galo intensyvi, nes pagaliau susigriebėme, kad rugsėjis jau čia pat. Kad reikia baigti atostogauti o pradėti ruoštis naujiems gyvenimo etapams.

Tad ir pirkiniai nors ir nedideli, bet daromi kaip tik šiuo metu. Užsakinėjami lietaus rūbai, avalynė ir visa kita. Visus rūbelius ir avalynę siųnčiamės iš užsienio. Tad kainos gaunasi tikrai labai nedidelės, nors ir perkant per tarpininkus. Ir kokybė ir kaina tikrai geresnė, nei pirkti viską čia vietoje. Tuo labiau, kad dabar daug kur labai geri išpardavimai vyksta.  Pristytyti iki rugsėjo pirmos nespės, bet nesibaiminame, nes direktorės prašymu pratintis prie darželio pradėsime nuo antros rugsėjo savaitės.

20180824105042-55600.jpg

Kažko labai daug neskubame užsipirkti, nes dar bus grupės susirinkimas, kurio metu, manau, sužinosime, ko tiksliai reikia. Nes tai pirmasis lopšelinukas iš trijų vaikučių.  Tad mums tai naujiena.

Tad šiam kartui tiek. Sekantis blogas kitą savaitę, po susirinkimo ;)

Aistis ir mama Rima

ačiū 😉 na bet teko pabūti nemaloniai ir paieškoti teisybės 😉

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 24. Aug 2018, 12:10

Rima, džiaugiuosi, kad pagaliau viskas išsisprendė 😀 👍🤗