Aušros blogas: Prisistatymas :) VISMANTE :)

Aušros blogas: Prisistatymas :) VISMANTE :)

15. Aug 2014, 15:22 ODISEJAaa ODISEJAaa

Kažkada buvo tokia mažyte....

20140815151326-21516.jpg

O kokia ta mūsų Vismante dabar?:) Būna visokia. Greit bus 4 metai. Šeip labai prisirišusi prie mamos ir namiškiu, nes visa laika dauguma visi būna namuose. Namuose megsta vadovauti visiems, kaip viršininke. Megsta ir ožiukus didelius parodyti jeigu nevyksta kažkas pagal jos norus.Labai didele ,,tauškaliuke‘‘ , pastovei kalba ,klausineja, pasakoja kažka, tylei minutes negali išsedeti. Kiekviena žingsni reikia jei atsiskaityti, kur eini? ka darysi? Kodel taip darai? Kodel ne čia dedi? Kodel kodel kodel... Didžioji padejeja,:) be jos nevienas darbas nevyksta. Vismante labai judri mergaite ,su ja tik eiti ,begti, o jau dūkti tai galetų kiaurą dieną. Dar labai didelis meilumelis jinai..visada apsikabins,per diena dešimt kartų pasakys ,kad myli labai,einant miegoti bučki visada turi gauti. :)

Bet kai užsuka svetimas žmogus į namus Vismante dingsta,pasislepia ir sedi ,kaip pelyte po šluota. Svetimoje vietoje su svetimais nekalba kiek bekalbintu. Jei reikia laiko ,kad susidraugautu su konkrečiu žmogumi,o tada jau neišskiriamais draugais tampa. Mieste nebijo žmonių,drasei vaikšto po parduotuves, del to ,kad jos ten niekas neužkabina- nekalbina,netrugdo. Dažnai susilaukia komplimentu ,kad labai graži mergyte. :)

Taip tai labai gera mergaite,nevaikšto ant kelio,bijo mašinu, nors važiuoti lekia pirma. Nuo pat mažu dienu iš kiemo viena neina, net į soda reikia eiti drauge. Einant pasivaiščioti pamačius atvažiuojanti transportą iškarto bega į kelkraštį ir laukia kol pravažiuos ir bus laisvas kelias.:)

20140815151852-21884.jpg

 

Darželi pasirinkti buvo nesunku ,nes tik du artimiausi yra.  Na tas artumas apie dešimt kilometrų. Pasirinkome butent ta į kurį vežioja autobusiukas. Trys vaikučiai šiemet pradeda lankyti tokio amžiaus kaip mūsų Vismante. Ir apie šita darželi geriau atsiliepia žmones. Vienas nepatinkantis dalykas ,kad anksti išveža, 7val reikia jau laukti autobusiuko, o parveža apie puse 4. Jei kas dirbti turi tai nei čia nei čia neišeina,reikia atskirai tada tureti kas paima vaika nuo autobusiuko.

Darželis nera brangus 70lt, kaip mums su nuolaida,puse kainos. Tris kartus duoda valgyti ir viskas jau iskaičiuota į tą sumą, jokių papildomų mokesčių.

 

Šį karteli tiek...

ODISEJAaa ODISEJAaa 17. Aug 2014, 09:38 jaldija

Ačiū 🌷

jaldija jaldija 17. Aug 2014, 07:55

Linksma mergytė, linkim, kad daržely šypsena nedingtų 🌷