Na kokios proporcijos tiksliai negaliu pasakyti, kaskart
tokius kepu "iš akies", bet lietinių paprastų receptų abstu
internete 😉 O varškės pakanka pakelio, jei pirktinė. Dėl
kiaušinių apdorojimo, tai juk jie įprastai nuplaunami po
šiltu vandeniu, nesvarbu ar pirktiniai ar naminiai, nuplauti
visuomet švariai reikia, o juk tos ligos ne pačiam kiaušinį
būna, o dėl nešvaraus lukšto, ant jo nebent 😉 Dėl to
pasikartosiu, reikia plauti ir tiek 😀
06. Feb 2013, 15:15
O kokios proporcijos? Bent preliminariai? Kiaušiniais,
kaip suprantu, reikia pasirūpinti naminiais, nes jie
termiškai neapdorojami, kad išvengt galimos
salmoneliozės?
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Na kokios proporcijos tiksliai negaliu pasakyti, kaskart tokius kepu "iš akies", bet lietinių paprastų receptų abstu internete 😉 O varškės pakanka pakelio, jei pirktinė. Dėl kiaušinių apdorojimo, tai juk jie įprastai nuplaunami po šiltu vandeniu, nesvarbu ar pirktiniai ar naminiai, nuplauti visuomet švariai reikia, o juk tos ligos ne pačiam kiaušinį būna, o dėl nešvaraus lukšto, ant jo nebent 😉 Dėl to pasikartosiu, reikia plauti ir tiek 😀
O kokios proporcijos? Bent preliminariai? Kiaušiniais, kaip suprantu, reikia pasirūpinti naminiais, nes jie termiškai neapdorojami, kad išvengt galimos salmoneliozės?