CLEMENTONI robotai - puiki dovana bet kokia proga!

28. Nov 2019, 09:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Niekada ne per anksti dairytis dovanų šventėms - ar tai būtų Kalėdos, Naujieji metai, ar vaiko gimtadienis!

Jei jūsų atžala mėgsta robotus, kažką konstruoti, statyti, tyrinėti, dėlioti - šie CLEMENTONI Science&Play" robotukai puikiai tiks bet kokia proga!

Robotas „WalkingBot”

Tai mokslinis rinkinys, kurį naudojant galima paprastai ir smagiai sukonstruoti mielą robotuką! Rinkinį sudaro 40 detalių, kurias sukonstravus gaunamas judantis robotas. Dėl dviašio variklio ir įvairių krumpliaračių robotas gali vaikščioti.

Robotukas su judančiomis jungtimis iš tiesų vaikšto kaip tikras keturkojis bioninis draugas! Iliustruotame vadove daug mokslinės informacijos, padedančios vaikui sukonstruoti robotą ir susipažinti su robotika.

Robotas „EcoBot“

Šį puikų robotuką lengva ir smagu konstruoti nuo pirmųjų detalių. Šis robotukas su dviašiu varikliu, prie kurio pritvirtintas velenas ir ventiliatorius, gali judėti ir siurbti smulkias šiukšles, dulkes ir trupinius.

Rinkinys su iliustruota instrukcija ir gausybe mokslinės informacijos leidžia žengti pirmą žingsnį į robotikos pasaulį.

Robotas „Mio“

Unikalus mokslinis rinkinys, kuriuo naudojantis galima sukonstruoti tikrą robotą! Kartu su draugais smagiai programuokite jo judesius ir kurkite įdomias užduotis!

Robotas su naujovišku ultragarso jutikliu gali išlaikyti atstumą nuo objektų ir išvengti kliūčių, be to, jis geba magnetine ranka paimti metalinius daiktus!

Rinkinyje yra daugybė keičiamų detalių, kurias naudodami galite keisti robotą, kaip tik norite. Iliustruotoje mokslinėje instrukcijoje pateikta daug informacijos apie elektroniką, taigi tapsite tikrais robotikos žinovais.

www.clementoni.lt