Dar viena Saulės savaitė darželyje!

Dar viena Saulės savaitė darželyje!

19. Sep 2021, 19:21 picama picama

Nelengva atsikelti gero ūpo ir smagiai nusiteikus, kai tenka anksti keltis. Tad tas darželis iš ryto nelabai ir džiugina Saulę. O keliamės anksti, nes tenka vežti brolį į mokyklą, o pamokos tai nuo 8 val.!

Tad kiekvienas mūsų rytas prasideda anksti ir optimistiškai- kiekvieną vaiką pažadinu, pakutenu ar pajuokinu (čia jau nuo žadinamojo nuotaikos priklauso) ir būtinai su pasirinktu pėdų arba nugaros masažu su lašeliu eterinio aliejaus (levandų arba arbatmedžio). Labai mums patinka kvapas, o ir sveikatina, apsaugo nuo virusų.

Šią savaitę Saulė pirmadienį buvo iki pietų miego, kitas dienas pasiimdavau jau po pietų miego. Ir visai gerai atrodo sekasi mums adaptuotis. Ryte būna liūdniau atsisveikinti, bet jau nuėjus viskas būna žymiai smagiau. Auklytė sakė, kad su Saule jokių bėdų.

Kad būtų smagiau, pirmadienį į grupę nusinešėme spalvinimui lapų, kuriuos atspausdinau.

Auklėtoja papasakojo, kad Saulė iš pradžių mėgsta stebėti, o paskui prisijungti prie kokios nors veiklos. Pati nesiima iniciatyvos. O veiklos darželyje daug- auklėtoja pasakojo, kad ir piešia, ir šoka, ir sportuoja, ir du kartus per savaitę turi užsiėmimus su muzikos mokytoja. Tai jaučiasi - vieną dieną Saulės iniciatyva iš darželio išėjome dainuodamos!

Ir tikrai iš darželio neskubame namo- dukrytei labai smagu pažaisti čia esančiose žaidimų aikštelėse! Ji tik viena, tai visi žaislai ir laipynės jos!

Turbūt priprantame prie ritmo ir tempo, atsirada nauja rutina ir nauji patyrimai.