Dėmesio! Ieškome 3 šaunių mamų pagalbininkių

15. Nov 2012, 10:00

Prižadėjome kasdien pranešti po naujieną apie tai, kas įdomaus vyks Mamyčių klubo renginyje "Laimingų vaikų kongresas" parodos "Vaikų šalis" metu Vilniuje, lapkričio 23-25 dienomis. Taigi, kviečiame šiek tiek padirbėti renginio metu ir...užsidirbti!

 

Suintrigavo? Įdomu? Tad apie viską nuo pradžių...

 

Kaip jau minėjome, renginio "Laimingų vaikų kongresas" metu Mamyčių klubas turės savo stendą - nedidelę jaukią erdvę, kurioje vyks visuomet kažkas įdomaus ir naudingo. Kas dvi valandas konsultuos įvairių sričių specialistai- registruokitės 

 

Vyks net trijų valandų tiesioginė MK transliacija, kurią galėsite matyti Mamyčių klubo internetinėje svetainėje. Bus įvairių staigmenų mažiesiems, vyks loterija, apie kurią pranešime artimiausiu metu.

 

O kur reikės mamyčių pagalbininkių?

 

Primename, kad renginio "Laimingų vaikų kongresas" pagrindinė tema - vaikučių enurezė - nevalingas šlapimo nelaikymas tiek dieną, tiek naktį. Norime kuo daugiau informuoti Lietuvos visuomenę apie tai ir suteikti naudingos informacijos, kaip galima padėti savo vaikams ir kur galima kreiptis.

 

MK stende bus pristatomos ypatingos kelnaitės-sauskelnės DRYNITES, kurios skirtos šlapimo nelaikantiems vaikučiams nuo 3 iki 15 m. amžiaus. Kiekviena šeima, priėjusi prie mūsų stendo, galės pasiimti sauskelnių pavyzdžių, paliesti, pačiupinėti bei pasikonsultuoti ir sužinoti apie jas daugiau.

 

Tad mums reikalingos TRYS padėjėjos - PO VIENĄ MAMYTĘ PENKTADIENĮ, ŠEŠTADIENĮ IR SEKMADIENĮ.

 

Padėjėjos kartu su manimi (MK portalo redaktore Egle) bus stende.

 

Lapkričio 23 d. 10.00 - 19.00 val.
Lapkričio 24 d. 10.00 - 19.00 val.
Lapkričio 25 d. 10.00 - 17.00 val.

Lapkričio 23 d. 10.00 - 19.00 val.

Lapkričio 24 d. 10.00 - 19.00 val.

Lapkričio 25 d. 10.00 - 17.00 val.

(kiek realiai reiks būti, pamatysime vietoje)

 

Mamų-padėjėjų užduotis:

 

-susipažinti su Drynites produkcija, savybėmis, mokėti lankytojams paaiškinti, kam šios kelnaitės skirtos, kokių yra dydžių ir pan.

-maloniai pasiūlyti DryNites pavyzdžius visiems norintiems.

-žinoma, būti geros nuotaikos ir šypsotis :)

 

Ką už tai padėjėjos gaus?

 

-MK firminius marškinėlius, su kuriais pasipuoš renginio metu,

-nemokamą įėjimą į parodą

-ir, žinoma, galėsite šiek tiek užsidirbti - siūlome honorarą (apie informuosime asmeniškai)

 

MAMYTĖS, NORINČIOS BŪTI PADĖJĖJOMIS

Parašykite trumpai apie save (ar esate komunikabilios, drąsios, linksmos ir pan.) ir kodėl jus sudomino šis pasiūlymas. Parašykite kartu ir savo telefoną. Rašykite viską redakcijos el.paštu: redakcija@mamyciuklubas.lt

 

Tris padėjėjas išrinksime ir paskelbsime pirmadienį, lapkričio 19 d.


VIDEO: patikimas draugas - naktinės kelnaitės vaikams Drynites

 

 

15. Nov 2012, 13:10

Galetume padeti penktadieni iki kokiu 16val. Busiu be vaikuciu. Tik labai noreciau ir jau uzsiregistravau pas psichologe apie 11 val. 😀

gintarerei gintarerei 15. Nov 2012, 11:32

oj kaip noreciau, bet ir as su Jonuku prie saves dar kol kas taigi kad ir kaip noreciau visos dienos darbui skirti negaleciau 😀 sekmes!

15. Nov 2012, 10:04

Ui, koks įdomus pasiūlymas, visai norėčiau sudalyvauti, deja, šiuo metu vis dar intensyviai maitinu savo mažylę 😀 Bet būtinai užsuksime pas jus kaip parodos lankytojai 😉