Diskusija: Ar jūsų darželyje yra "uždraustų" žaislų?

Diskusija: Ar jūsų darželyje yra "uždraustų" žaislų?

09. Mar 2016, 09:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Iš Simonos laiško: 

Dar pirmame tėvų susirinkime darželyje auklėtoja perspėjo, kad į grupę negalima vaikui neštis jokių šautuvų, karinės tematikos žaislų ir monstrų.

Po to uždraudė įvairius minkštus žaislus dėl galimo alergijos pavojaus, dulkių ir bakterijų.

Kai kurie vaikai vis tiek atsineša tokių žaislų, kurie jiems patinka, nežiūrint draudimų. Ir auklėtoja nelabai ką ir sako.

Mano sūnus nei ginklų, nei kitos karinės temtikos žaislų tikrai neturi, tad ir į darželį nesineša, tačiau mano nuomone, jei kas nors draudžiama, tai turi būti paisoma. O kaip jūs manote?

Reikėjo sūnui į darželį atsinešti savo mėgstamiausią žaislą ir apie jį papasakoti. Tad jis nusinešė savo mėgstamą mašiną-transformerį :) Kaip sekėsi, dar pažiūrėsime.

Ar jūsų darželyje yra "uždraustų" žaislų? Ar gali vaikai atsinešti tai, ką nori?

sraigiukas sraigiukas 10. Mar 2016, 09:06

mūsų darželyje negalima atsinešti šautuvų

floryte floryte 09. Mar 2016, 20:34

Mūsų dukrytės darželio grupėje negirdėjome jokių draudimų dėl žaislų. Augustė beveik kiekvieną kartą nešasi kokią nors lėlę ir ją sodinasi prie bendro pusryčių stalo😀

lina_baj lina_baj 09. Mar 2016, 13:57

Pas mus irgi draudžiama šautuvai ir pan. Dar negalima neštis planšečių bei telefonų. Manau tą turi prižiūrėti patys tėveliai 😀 Ir šiaip mes susitarę, jog žaislų iš namų nesinešame jokių, išskyrus penktadienius, kai galima atsinešti ir pademonstruoti ką nors iš namų. Anksčiau nešdavosi knygutes, dabar - lego.

ODISEJAaa ODISEJAaa 09. Mar 2016, 10:14

Pas mus galima neštis ką nori. O kas draudžiama ,tai to turi ir laikytis. Taisyklės yra taisyklės. Pvz.: negalima saldainiu neštis,nes vienas valgys ,kiti norės. Arba tiek turi atsinešti,kad užtektu visiems.😀