KONKURSAS IKI VIDURDIENIO: Dovanojame knygelę "Ingrida ir tėtis"!

KONKURSAS IKI VIDURDIENIO: Dovanojame knygelę "Ingrida ir tėtis"!

02. Apr 2014, 08:00 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Tėtis... Mama dažniausiai atsakinga už košių virimą, liepia tvarkytis žaislus ir įkyriai perrengia, kai to visai nesinori. O tėtis visai kas kita - jis dažniausiai žaidimų draugas, paslapčių saugotojas ir linksmiausias kompanionas. 

Pristatome nuostabią, spalvingą ir nuotaikingą knygelę "Ingrida ir tėtis", kurią išleido ir mums dovanoja leidykla "Nieko rimto".

Ingrida – tikra tėčio dukrelė. Juk jis toks geras: ir batukus suranda, ir žaisliukus pataiso. Kartu jie šėlsta žaisdami cirką, statydami traukinį iš kėdžių ir net eidami apsipirkti. Taip laikas bėga nepastebimai. Juk su mylimu tėčiu paprasta diena gali būti kupina džiugesio!

O mes klausiame: ką tokio smagaus su tėčiu veikia jūsų mažylis/iai ir kitą trečiadienį įdomiausiai atsakiusiai padovanosime knygelę "Ingrida ir tėtis"!

03. Apr 2014, 10:06

Vakare su teciu megsta eiti ieskoti "gerio". Tai toks uzsiemimas, kuomet tik jie dviese kopia i aukstus slaitus, vaiksto misko takais ar begioja kopomis prie juros. Viso to tikslas - nuklysti kuo tokiau ir atrasti kazka "gero" (grazaus), ir parnesti namo. Tai buna ir graziai issilenkusi nulauzta medzio saka ir ivairias figuras primenantys akmenukai ir net isplesta kopu takelio dalis. Pastaroji, ju sumanymu, bus paremontuota, atnaujinta ir taps naujo stalo stalvirsiu.

02. Apr 2014, 12:09

musu tetis ukineme pastate pasidares toki mini sporto kluba tai va ten su vyresnele labai daznai buna, jai patinka su teciu sportuot, kilnot ta ka pajege 😀 ten jie pasileidzia muzika, pasoka kartu 😀 kitas ju megstamas uzsiemimas vazinejimas su keturaciu, tetis eina salia o ji vaziuoja, taip visa kaima drauge apkeliauja 😀

02. Apr 2014, 11:13

dar tetis mergaite mokina viru viru kose,ir pakutena eilerastuko gale😀)

02. Apr 2014, 11:09

musu tevelis dirba.grizta18 val.tada eina valgyti vakarienes ,goda irgi kartu .zaidzia kuris greiciau pavakarieniaus ,kartais dar tevelis padeda aprengti godos lelyte vardu nastia😀.Vakarais delioja is lego kaladeliu masina-sunkvezimi ir veza krovinius😃D ju kroviniai tai saldainiai zirniukai isivaizduojami😀)dar patinka mergytei ,kaip tevelis mokina ja suptis pacia,oi kiek juoko buna,ant viso kiemo😀)

02. Apr 2014, 10:39

Kadangi tėtis dirba, tai laiko praleidžiamo kartu sumažėja, tačiau, nors daugiau būna sūnus su manimi, visgi tėčio pasiūlymas PASIVAŽINĖTI TRAKTORIUM - jam NR.1, tuomet jokie darbeliai, knygų skaitymai kartu su mamyte - jau neaktualūs, o tuo ir džiaugiuosi - smagiausia su tėčiu pavairuoti !!! Ypač, kai reikia darbuotis - sūnus pirmas pagalbininkas - ką tėtis darys, tą ir Kajus.
Na, o kitas jų smags užsiėmimas - meškerytė rankose ir kiek džiaugmso, kai pavyksta pagauti žuvį !
Kitas mėgstamas užsiėmimas - kai pasileidžia vilkšunę ir kartu išdykauja - čia didžiausi jų smagumai - aktyvus laisvalaikis 😀

Gintarep Gintarep 01. Apr 2014, 21:30

Birutė su tėte veikia labai daug ko smagaus, turiningo, prasmingo. Bet kai jos paklausiau ką konkretaus ji pastaruoju metu smagaus nuveikė su tėte, tai net nemirksėdama atrėžė, kad skaito pasakas, o vėliau keliauja pasakų herojų keliais. Aš bandžiau pasitikslinti, o ji beveik įsižeidus atrėžė, kad kaip aš galiu neatsiminti Sent Pankraso ir Kings Kroso stočių, kurios ne tik pasakoje pykosi, bet kai ir ji viešėjo Londone, jos buvo susipykusios ir jai reikalingas traukinys neatvyko ir vos vos suspėjo nuvykti į oro uostą, tik laimei, paslaugūs stoties darbuotojai tėtei patarė eiti į metro ir vykti iki kitų stočių (kurios nesipyko ir traukiniai kursavo) ir tuomet tęsti kelionę. ... Štai taip Birutė turiningai su tėte skaito knygeles 😀, o vėliau keliauja realybėje pas pasakų herojus.
O kad daug nesikartoti, įkeliu ankstesnę mano recenziją, kurioje buvau jau aprašiusi šią knygelę ir net šias stotis pakankamai plačiai aprašiau...
http://www.mamyciuklubas.lt/vaikas/donald-bisset-aukstyn-kojom-26833/

28. Mar 2014, 09:48

Na mano šeimynėlė tai duodas beveik kekvieną dieną, kai tėvelis grįžta iš darbo ir šekiek paiilsi tai duodasi kaip tik išmano. Tai skraido lėkuvėliu, tai kuti kuti žaidžia. Taip pat stato lego tai vienas iš pagrindinių jų užsijėmimų. Tėvelis susivirino suola štangos - tai jau kaip savaitė jie kartu sportuoja po biški, ji guli ant tėvelio ir jie kartu susikibę į štangą kelnoja, tai mažoji tokia patenkinta buna rodo rankas, kad dabar stipri. 😀 Taip pat patinka stebėti kaip tėvelis ką remontuoja tai abu atsisėda ir darbuojasi, ji ką palaiko ar paduoda.