Dovanojame kvietimus į spektaklį "Brangusis atrakciono parko dėde"!

Dovanojame kvietimus į spektaklį "Brangusis atrakciono parko dėde"!

13. Sep 2013, 14:37 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Turime gerų draugų kurie nori gerumu pasidalinti ir su jumis. Labai labai gretai norime padovanoti kažkam bilietus į šį sekmadienį 12 val. Vilniaus Mažajame teatre vyksiantį spektaklį "Brangusis atrakciono parko dėde". 

Dalyvauti labai paprasta - parašykite mums redakcija@mamyciuklubas.lt atsakymą  į klausimą: KIEK ŠIUO METU VAIKIŠKŲ SPEKTAKLIŲ YRA VILNIAUS MAŽOJO TEATRO REPERTUARE? Atsakymų laukiame iki šeštadienio 16 val., su laimėtoja susisieksime asmeniškai. 

"Brangus atrakciono parko dėdė" tai spektaklis 3-11 metų vaikams. Jo autorė - praėjusių metų Auksinio scenos kryžiaus už spektaklį vaikams laureatė Olga Lapina. Jaunąją režisierę premjerai įkvėpė skandinavų literatūra, kuri jai imponuoja atmosferiškumu, ryšiu su gamta, jos gebėjimu atskleisti vaikų mąstymo mechanizmus: „Ji kupina įvairių žmogiškų santykių atspalvių, nebijo ne „vaikiškų“ temų, tokių kaip mirtis, vienatvė, išdavystė. Tokiose temose slypi milžiniškas potencialas teatrui“.

Spektaklis pasakos apie atrakcionų parke nuobodų darbą dirbantį Dėdę. Mažai su kuo bendraujantį, linksmybių ir triukšmo ne itin mėgstantį herojų nuolat supa grojantis, šokantis ir dainuojantis giminaičių būrys. Kaip šioms dviems pusėms surasti bendrą kalbą? Kaip uždarajam dėdei atsikratyti savo susikaustymo? Kaip linksmajam būriui išmokti jį priimti tokį, koks jis yra? 

Apie visa tai spektaklyje „Brangusis atrakcionų parko dėde!“ kartu su režisiere kalba, judesiu ir muzika svarstys aktoriai: Edmundas Mikulskis, Jokūbas Bareikis, Vytautas Rumšas (jaun.), Kirilas Glušajevas ir Ilona Kvietkutė. Jiems taip pat talkins scenografas Marijus Jacovksis bei muzikinės dalies vadovas Artiom Tulčinskij.

Daugiau spektaklių: www.vmt.lt

20130913143603-50197.jpg
 

Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt 13. Sep 2013, 21:25 dlk

būtinai. isivažiuojame naujame sezone, ir klibinsime kauniečius, klaipėdiečius ir net panevėžiečius 😀