Fotoreportažas iš paskutinės "Laimingų vaikų kongreso" dienos!

Fotoreportažas iš paskutinės "Laimingų vaikų kongreso" dienos!

27. Nov 2012, 08:00

Nuvilnijo, nušurmuliavo viena didžiausių Baltijos šalių parodų "Vaikų šalis" Vilniuje, Litexpo parodų ir kongresų centre. Mes, Mamyčių klubo komanda, irgi džiūgaujame, nes turėjome galimybę pirmą kartą čia sudalyvauti su savo veiklos programa "Laimingų vaikų kongresas".

 

Norime pasidalinti paskutinės renginio dienos įspūdžiais...

 

Sekmadienį trečioji mano pagalbininkė buvo mamytė Marija (marijadnk).

 

{smallpic:1}

 

Kaip jau žinote, visos mamytės pagalbininkės Laimingų vaikų kongrese supažindino lankytojus, užklydusius į mūsų Mamyčių klubo stendą, su DryNites naktinėmis, skystį sugeriančiomis kelnaitėms, kurios skirtos vaikams, nevalingai nelaikantiems šlapimo.

 

Ir trečiąją renginio dieną netruko atrakcijų ir linksmybių. Tiesa, sekmadienį žmonių srautas, palyginus su šeštadieniu, buvo mažesnis, tad galėjome šiek tiek daugiau pabendrauti, atsipūsti, išgerti arbatos.

 

Vaikučius linkmino Pepė Ilgakojinė iš Šypsomės.lt, piešdama profesionaliai ant veidukų įvairiausius įdomius personažus.

 

{smallpic:2}

{smallpic:3}

 

Na o dabar prie įdomiausių dalykų...Ar žinote, kad Mamyčių klubo jaukioje svetainėje sekmadienį svečiavosi garsi chirologė Asta Svirkienė ir visiems norintiems iš delno pasakojo neįtikėtinų dalykų. 

 

Chirologė tądien sulaukė bene daugiausiai lankytojų dėmesio. Pasikonsultuoti nepraleido progos MK mamytės - Lina (linalu) su dukryte, Laura (lauritta)... 

 

{smallpic:4}

 

...bei kitos lankytojos.

 

{smallpic:5}

 

Labai įdomiai kalbėjome su chirologe apie tai, ką parodo delnas, ar išties jame sukaupta visa informacija apie žmogų. Ką parodo vaikų delniukai, ar galima iš jų psakyti, kokie yra vaiko gabumai ir pan.

 

Taip taip, labai įdomių dalykų sužinojom, tačiau apie tai paruošime atskirą straipsnį.

 

Sekmadienio popietę smgiai leidome su ankstyvojo ugdymo specialiste, muzikos mokytoja, mokyklėlės "Strazdanėlės" įkūrėja Sonata Latvėnaite-Kričeniene.

 

Sonata greitai sudomino ir įtraukė vaikučius pažaisti stalo žaidimus...kuriuos galima rasti kai kuriose "Strazdanėlių" išleistose pasakų kompaktinėse plokštelėse. Klausydamiesi dainų, pasakų bei žaisdami net nepastebėjome, kaip greitai prabėgo laikas.

 

{smallpic:6}

{smallpic:7}

{smallpic:8}

 

Po to atėjo metas traukti laiminguosius Mamyčių klubo loterijoje, apie kurią papasakojome čia: Kam atitenka Laimingų vaikų kongreso- loterijos paspirtukai

{smallpic:9}

 

Na ir galiausiai savo renginukų maratoną užbaigėme masažais, o tiksliau, masažo specialistė Agnė Purkėnė, dirbanti ekologiniame vaikų darželyje "Augueco Dūzginėlis", mus pamokė savimasažo paslapčių.

 

Sveikos gyvensenos specialistė sako, kad savimasažo judesių galima išmokyti jau dvejų ar trejų metų mažylį. Savimasažas - puiki atsipalaidavimo ir nusiraminimo priemonė, išmokus jo pagrindų galima padėti vaikams pasveikti po kosulio, savimasažas gelbsti kamuojant migrenai.

 

{smallpic:10}

{smallpic:11}

 

Daugiau apie savimasažo paslaptis papasakosime atskirame reportaže.

 

Ech, puikus buvo savaitgalis - turiningas, įdomus, linksmas ir...tiesiog KITOKS.

 

AČIŪ MAMYTĖMS PADĖJĖJOMS - LORETAI, KRISTINAI IR MARIJAI!
AČIŪ TIEMS, KAS APLANKĖTE MUS PARODOJE!
AČIŪ IR TIEMS, KAS MUS PALAIKĖTE VIRTUALIAI!
AČIŪ, KAD ESATE KARTU!

{smallpic:a}

27. Nov 2012, 12:26

👍 ir man buvo labai smagu 😉 Lina,aciu uz galimybe ten nuvykti 😉 🌷 😘

27. Nov 2012, 10:27

Smagu buvo pamatyti pažįstamus veidus 😉 😀

27. Nov 2012, 08:27

Aciu Mamyciu klubui uz galimybe kitaip praleisti laisva diena. Likau labai patenkinta, nors vakarop ir jautesi nuovargis, bet jis nebuvo toks ikurus, kaip po kitu darbu. Labai saunu buvo pabendrauti, su ta diena, mus lankiusiais specialistais, ne tik suteikti kitiems naudingos informacijos, bet jos pasisemti ir paciai 😀