Fotoreportažas iš pirmosios "Laimingų vaikų kongreso" dienos

Fotoreportažas iš pirmosios "Laimingų vaikų kongreso" dienos

24. Nov 2012, 08:30

Šiandien ir rytoj "Mamyčių klubas" laukia jūsų Litexpo vykstančioje parodoje "Vaikų šalis". Jūsų dėmesiui - foto įspūdžiai iš pirmosios dienos.

 

Parodoje "Vaikų šalis" "Mamyčių klubas" turi savo atskirą erdvę. Jaukiai įrengtame stende smagu sulaukti kiekvieno mūsų klubo lankytojo - ar jis būtų TV laidos žiūrovas, ar mūsų bičiulis iš interneto portalo.

{smallpic:1}

 

Pirmąją laidos dieną be portalo redaktorės Eglės bei padėjėjos, mamytės iš MK - Loretos, sutikome ir viso "Mamyčių klubo" vadovę iš Latvijos Sandiją Salaką. Kaip ji sakė, panašios parodos organizuojamos ir Latvijoje, tačiau mūsiškę ją nustebino dalyvių ir apsilankančių tėvelių gausa.

{smallpic:2}

 

Prieš kelias dienas skelbėme padėjėjų konkursą "Mamyčių klube", atsiliepė nemažai mamyčių, norinčių pagelbėti mums parodos metu. Jų pareiga- maloniai šypsotis, pakviesti užsukti į stendą ir pabendrauti su visais norinčiais.

{smallpic:3}

 

Portalo redaktorė Eglė pirmąją dieną turėjo milijoną reikalų, tačiau nepaisant to, spinduliavo gerą nuotaiką.

{smallpic:4}

 

Kaip žinote, visas tris dienas "Mamyčių klubo" stende konsultuos įvairių sričių specialistai. Susidomėjimas jų konsultacijomis buvo didelis.

{smallpic:5}

 

Psichologė psichoterapeutė Marija Vaštakė atsakė į susirūpinusių mamų klausimus, kurioms rūpėjo, kaip pagerinti santykius šeimoje, kaip spręsti kilusius nesutarimus ir kaip užauginti laimingus vaikus.

{smallpic:6}

 

Šių metų "Laimingų vaikų kongresą" mūsų "Mamyčių klubas" skiria vienai svarbiai temai - enurezei (nevalingas šlapimo nelaikymas). Mūsų stende parodos lankytojai domėjosi DryNites pižaminėmis kelnaitėmis, kurios padeda šeimoms šiuo sunkiu laiku. Ne viena mama prisipažino  jas matanti pirmą kartą, klausinėjo, kur jų galima įsigyti.

{smallpic:7}

 

Na, ir smagioji dalis - visą dieną stende mažųjų laukia smagieji personažai iš Šypsomės.lt. Peliukė Minė pirmą dieną visiems vaikučiams piešė ant veidukų.

{smallpic:8}

 

Vieni prašė nupiešti drugelį, kiti - širdutę, treti - tigro ūsus. Buvo išpildyti visi vaikų norai.

{smallpic:9}

 

Redaktorė Eglė noriai pozavo su linksmuoju personažu.

{smallpic:10}

 

"Laimingų vaikų kongresas" laukia jūsų šiandien ir rytoj. Būtinai užsukite ne tik pasilabinti prie MK stendo, bet ir atsineškite vaikiškų knygelių, kurias padovanosime po parodos Vaikų ligoninės mažiesiems liginiukams, bei, žinoma - dalyvaukite loterijoje, kurios pagrindinis prizas - du šaunieji paspirtukai.

{smallpic:11}

 

Paroda šeštadienį veiks 10 -19 valandą, o sekmadienį nuo 10 iki 17 valandos.

{smallpic:12}

 

NEMOKAMOS SPECIALISTŲ KONSULTACIJOS - "LAIMINGŲ VAIKŲ KONGRESE":


ŠEŠTADIENIS (lapkričio 24 d.)

 

11-13 val. Nėščiųjų sveikatingumo mokyklos vadovas, gydytojas ginekologas Romualdas Šemeta.

Gydytojo akušerio ginekologo Romualdo Šemetos daug pristatinėti nereikia, jau daug metų nėštukės vadina jį savo guru. MK stende gydytojas R.Šemeta ne tik atsakys į Jums rūpimus klausimus, bet ir parodys dinaminės mankštos pratimų. Taip mankštinami vaikai kartais pavadinami mažaisiais akrobatais. Smalsu? Ateik ir pamatyk savo akimis.

 

13-15 val. Fizinės medicinos ir reabilitacijos centro "Gemma" kineziterapeutė Viktorija Brusokaitė.

Vaikų kineziterapeutė konsultuos tėvelius, kaip taisyklingai atlikti gydomuosius pratimus namuose su savo vaikučiais ant kamuolio ir kilimėlio, kūdikių plukdymo klausimais: kokio amžiaus kūdikius galima mokyti plaukti? Ką reikia žinoti tėveliams, norintiems pradėti lankyti tokius užsiėmimus su savo mažyliu? Kaip vyksta procedūros? Taip pat suteiks informacijos apie ikimokyklinio amžiaus vaikų tinkamą fizinį aktyvumą, kūdikių psichomotorinį vystymąsi ir kt.

 

15-17 val. Žolininkė Zita Mikoliūnienė.

Čiobreliai, mėtos, liepžiedžiai... gali ne tik gydyti, bet ir pakenkti... Mūsų stende dalyvaujanti žolininkė sakė atskleisianti visas žolelių paslaptis.

 

SEKMADIENIS (lapkričio 25 d.)

 

11-13 val. Astrologė-chirologė Asta Svirkienė

Astrologija - sritis, dominanti žmoniją jau tūkstančius metų. Nori sužinoti, ką lemia Tavo vaikučio astrologinis ženklas? Kuo mažieji vėžiukai skiriasi nuo liūtukų? Ateik ir sužinok! MK stende Tavęs lauks astrologė. Ne šiaip astrologė, bet ir chiromantė - pranašaujanti iš delno.

 

13-15 val.  Ankstyvojo vaikų lavinimo specialistė, mokyklėlės „Strazdanėlės“ įkūrėja ir muzikos mokytoja Sonata Latvėnaitė - Kričenienė.

Šias dvi valandas muzikuosime įvairiais instrumentais, žaisime muzikinę pasaką, improvizuosime, kalbėsime apie muzikinį vaikų auklėjimą, atsakysime į jums aktualius klausimus. Mąstyk pozityviai, būk kūrybingas! Prisijunkite!

 

15-17 val. Masažo specialistė Agnė Purkėnė, ekologinis vaikų darželis "Augueco Dūzginėlis"

Masažo specialistė mokys savimasažo paslapčių. Sveikos gyvensenos specialistė sako, kad savimasažo judesių galima išmokyti jau dvejų ar trejų metų mažylį. Savimasažas - puiki atsipalaidavimo ir nusiraminimo priemonė, išmokus jo pagrindų galima padėti vaikams pasveikti po kosulio, savimasažas gelbsti kamuojant migrenai. Specialistė kviečia į jos užsiėmimus būtinai ateiti po du - mokysimės vienas ant kito. Bus smagu ir naudinga! 

 

"Mamyčių klubas" kviečia ir laukia!

 

Iki pasimatymo "Laimingų vaikų kongrese"!

 

Renginio draugai

1

drynites

1

sypsomes

www.gemma.lt

1

 

Gyd. Romualdo Šemetos Nėščiųjų sveikatingumo mokykla

1

 

 

 

www.msakademija.lt

1

 

ASTA SVIRKIENĖ

Ezoterinių mokslų daktarė (ez.m.dr), Chirologijos dėstytoja, chirologė

www.chirologija.com

VŠĮ „Du Pasauliai“ direktorė, www.dupasauliai.com

info@dupasauliai.com

Tel. 8 689 74714

24. Nov 2012, 15:52

mmm noretume ir mes ten pabuvoti, bet labai jau mums toli 😥

Krisliukas Krisliukas 24. Nov 2012, 11:27

smagu jums ten 😀