Gedimino pirkiniai mokyklai!

Gedimino pirkiniai mokyklai!

29. Aug 2016, 13:16 Loreta_K Loreta_K

Sveiki!

Jau minėjome, kad mokyklai pradėjome ruoštis dar nebaigę darželio, galima sakyti, beveik iš karto po šventės skirtos būsimiems pirmokėliams. (Ji buvo kovo mėnesį). Pirmasis mūsų pirkinys buvo kuprinė, tokia kokios norėjo sūnus, kadangi atitiko visus reikalavimus - pakietinta nugarėlė, nesunki, atrodo tvirta ir svarbu patinkanti sūnui. (Gaila, tačiau jam siūlytos ortopedinės kuprinės, kurią mieliau būčiau pirkusi aš, jo nesužavėjo .. )

20160829140451-87213.jpg

Viską, ko reikia mokyklai pirkome kartu su sūnumi, ir pirkome tai kas patiko jam ir ko norėjo jis. Į parduotuvę ėjome su sąrašu. Taip jau nutiko, kad beveik viską nusipirkome akcijų metu. (Nuotraukoje surašytos kainos be nuolaidos, ir yra klaida, natų sąsiuvinio kaina 0.29 cnt. ) Vaškines kreideles, pieštukus sūnus turėjo iš ankščiau, visiškai naujus, tad naujų nebepirkome. Taigi visos mokyklai skirtos rašymo bei piešimo priemonės, kartu su kuprine, skėčiu, bei krepšiu skirtu sportinei aprangai kainavo apie 70 eur. (su visomis nuolaidomis). 

Džiugina tai, kad mokykloje yra uniformos, jas visi bendrai pirksime rugsėjo mėnesį. Nežinau, kiek gali kainuoti, bet manau 50 ar 70 eur. turėtų užtekti. Tad rugsėjo pirmąjai pasipuošti pirkome marškinėlius, liemenę, kelnes bei batelius. Kainavo kiek daugiau nei 50 eur.

Dar pirkome sportinę aprangą, jos kaina 30 eur. Liko nupirkti tik sportbačius.

Iš tiesų, kadangi viską pirkome ne iš karto, tai nebuvo labai jau kažkaip "skausminga", žinoma esame labai dėkingi seneliams, kurie prisidėjo prie būsimo pirmokėlio pirkinių.

Loreta_K Loreta_K 31. Aug 2016, 13:11 saulelydis123

Ačiū, taip tikrai, mokinukui labai smagu, bet va kaip mamai sunku nes daug ką pirkčiau ne tą ir ne taip 🤣

saulelydis123 saulelydis123 29. Aug 2016, 16:09

Va va kaip viskas aiskiai ir tiksliai.Labai informatyvu 👍 Ir kaip smagu mokinukui visas priemones rinktis paciam 😀