Gimtadienis zoo parke

Gimtadienis zoo parke

15. May 2019, 15:29 Kristina B. Kristina B.

Šį kartą apžvelgsiu pačios organizuotą gimtadienį savo 7- mečiui :) Jis vasario gale, todėl visos vietos lauke, galima sakyti, atkrenta. Ilgai mąstėm ir pasirinkom Zoo parką Vilniuje. Laikas - šeštadienio diena. Suviliojo siūloma programa, didelis kambarys šventimui ir leidimas neštis savo maistą.

Tačiau tai, deja, labiausiai nuvylęs gimtadienis. Laabai daug žmonių, chaoso, triukšmo, vaikas čiut neapsiverkė užuodęs, kad gyvūnai nekvepia, edukacija vyko tyliai ir net neleido paglostyti kokio driežo ar gyvatės..

Pasakojo daug, bet triukšmas ir chaosas aplinkui buvo toks, kad realiai nelabai ką ir išgirdom. Leido glostyti ir maitinti triušius, papūgas.. šitai buvo tikrai smagu. Gražios nuotraukos ir puikios emocijos.

ILgainiui vaikai pavargo ir diduma net neištempė iki ekskursijos pabaigos. Jiems atsibodo, buvo karšta, daug triukšmo.. žodžiu.

Reziumė: puiki vieta užeiti su tėveliams su vaikais :) tikrai bus smagu. Bet eiti didelėm grupėm nerekomenduoju, nemanau, kad tinka ši vieta tokiems užsiėmimams. Gal darbo dieną būtų mažiau žmonių.