Įrašas apie "dėmesio patraukėjus", draugus, valgymą ir miegą

Įrašas apie "dėmesio patraukėjus", draugus, valgymą ir miegą

21. Sep 2017, 14:47 skoda skoda

Po savaitės atostogų Sofija sėkmingai grįžo į darželį. Labai bijojau, kad savaitė atostogėlių bus išėjusi ne į daželio naudą. Bet rodos klydau :)

Taip, Sofija vis dar išėjus iš namų ir pasukus laiptais, vedančiais į darželį, suraukia lūpą ir pasigirsta nelaimingas „ech ech“. Tada bandau surasti „dėmesio patraukėją“, pavyzdžiui, vedžiojamą šuniuką, katytę, tupinčią kur pasislėpusią, kartais „sueina“ ir išraiškingas varnos „kar“ ar praskrendantis lėktuvas. Ji apsiramina, nevirkauja.

Taip, priėjus darželio pastatą, Sofija vėl ima virkauti, bet tada aš ją paimu ant rankų ir bandom pasiekti medžių lapus – puikus dėmesio patraukėjas :)

Taip, grupėje Sofija vėl bando virkauti, bet čia yra puikus dėmesio patraukėjas – spintelė, kurią reikia atidaryti ir ten sudėti savo daiktus. Puikiai pasitarnauja ir kuprinėlė, kurią Sofija kasden ima. Ten įsideda kokią mašinėlę, dinozaurą ir atvykus į grupę iškart puola viską išiminėti. Tai sustabdo virkavimą ir nors nesišypsodama, bet Sofija įžengia į grupę. Mano nuostabai – bėga pas auklėtoją parodyti kokią „brrr“ atsinešė šiandien.

Man atvykus jos pasiimti po pietų ji būna labai laiminga, laksto po grupę, susirenka visus savo daiktus. Namo per daug neskuba, nes labai domisi vaikais, kurie eina miegoti (vakar net pati gulinėjo ant lovytės). Po tokių kartų su auklėtoja nusprendėm ją šiandien (ketvirtadienį) bandom palikti miegoti. Kaip jai sekasi? Rodos gerai, skambinau apie 14 val. - dar miegojo, liepė ateiti šiek tiek po 15 val. Kaip jai sekėsi  skaitykite kitame įraše, kurį parašysiu šio savaitės pabaigoje :)

Draugai? Yra! Tiksliau draugė Mila, kurios vardą Sofija labai gerai taria ir mėgsta grįžusi namo jį garsiai kartoti J

Valgymas? Kažką suvalgo, vieną dieną girdžu „ryte suvalgė beveik visą košę“, „patiko sriuba“. Man tokie komentarai patinka ir net „šiek tiek“ skamba gerai, nes žinau savo vaiko valgymo įpročius.

O štai nuotraukų serija „Ilgas kelias... namo“. Sofija kelionės metu būna labai gerai nusiteikusi ir grįžusi namo ima dūkti, nors seniai rekėtų būti lovytėje, bet jai tada toks pasiutimas ima, kad užmigdyti namie pasidaro misija nebeįmanoma :)

 20170921144430-85672.jpg 20170921144446-21696.jpg

floryte floryte 22. Sep 2017, 20:33

Na va kaip puikiai sekasi Jūsų mergaitei adaptuotis darželyje👍😀