Įsimintiniausias metų įvykis - Jonuko 4-asis gimtadienis

Įsimintiniausias metų įvykis - Jonuko 4-asis gimtadienis

29. Dec 2011, 08:00

Mūsų Jonuko ketvirtasis gimtadienis

 

Mūsų sūnelis labai domėjosi piratais, jų istorija. Ir mes esame pasakoję, kad kaime pas senelius ėjo piratai ir per ežerą plaukė į esančią salą ir ten slėpdavo lobį. Jonukas vis prašydavo, kad mes jį ten nuplaukdytume..

 

Sugalvojom su tėveliu padaryti gimtadienio staigmeną. Tėtė sendaikčių turguje nupirko seną skrynią ir senų monetų. Išvakarėse, liepos 15 dieną, tėtė  nuplaukė ir pakasė tą nuostabų lobį bei pažymėjo piratų vėliava. Na ką, ir išaušo liepos 16 diena - mūsų sūnaus gimtadienis. Tėtė sako: - Sūnau, šiandien tavo gimtadienis, sėkminga diena, tad plaukiame į tą piratų salą, gal ką pavyks rasti.

 

Pasiėmėm kastuvą ir sėdome į laivą - aš, sūnus ir tėtė. Vaikas laivelyje net drebėjo iš noro greičiau nuplaukti. Pagaliau atvykome. Sūnus iškart davė mums komandą: - Mama, tu saugai laivą, kad piratai nepaiimtų, o mes su tėte einam ieškoti lobio. Tėtė į vieną pusę, sūnus į kitą.

 

Ir staiga sūnaus balsas: - Tėte, mama, radau looooobį, kasam greičiau. Jonukas puolė kasti, bet greit pavargo ir šio darbo ėmėsi tėvelis, o vaikas atsiklaupęs laukė lobio. Ir staiga pamatė lobį. – VA, VA, ŠTAI MŪSŲ LOBIS, VALIOOO.

 

Greitai mažylis atidarė ir pamatė daug monetų. Vaikas toks laimingas buvo, kad šokinėjo iš laimės. Tėtė paklausė: - Ar gera diena tavo gimtadienis? Jonukas: - TAAAAAAAIP, JUK AŠ RADAU LOBĮ. O per kitą savo gimtadienį irgi rasiu lobį?

 

Sėdome į laivą ir grįžome labai laimingi namo valgyti torto.

 

 

BUVO NUOSTABU, NEPAKARTOJAMA MUMS, TĖVELIAMS, IR MŪSŲ MAŽAJAM SŪNELIUI. Tai nepamirštama :)

 

Naujametinis pasakojimų konkursas - Įsimintiniausias Metų įvykis

29. Dec 2011, 14:51

ilgai galvojom ka,bet pavyko nerealiai

29. Dec 2011, 14:29

aciu,mamytes

29. Dec 2011, 09:00

Tikrai,sis Gimtadienis vaikuciui isimins visam gyvenimui 😀 Super sugalvota teveliu 😀