Išpranašauta motinystė

Išpranašauta motinystė

12. Apr 2013, 07:40

Kai laukiausi pirmagimės, buvau be galo laiminga. Pagimdžiusi dukrelę, tapau dar laimingesnė. Motinystė man davė pilnatvės jausmą.

 

Pajutau mažajai savo dalelytei nepatirtą jausmą - motinišką meilę. Buitiniai rūpestėliai, bemiegės naktelės ir blogėjanti mano sveikata pradėjo man kelt nerimą. Atsirado vidinio nerimo, kad galbūt aš nesu jau tokia gera mama, kad visko nesuspėju.

 

Ga būt dukrele dar geriau galėčiau rūpintis. Nors artimieji man sakydavo, kad aš iš savęs per daug reikalauju. Kai mano tėtis pradėjo manęs prašyt, jog pagimdyčiau dar nors vieną vaikelį, aš jam pasakiau, jog nesijaučiu gera mama, ir man būtų per sunku auginti dar vieną vaikelį, dar sveikata man pašlijo.

 

Jis pasakė: "Tu tik gimdyk ir negalvok. Pamatysi, kokia bus gera dukrelė, ramiausių ramiausia ir rūpesčių neturėsi. Ir aš norėčiau tokią mamą turėti kaip Tu, ir geresnės už Tave nesurasčiau".

 

Tie žodžiai man buvo dižiausias mano motinystės įvertinimas. Tėčio nebeliko. O jo žodžiai buvo pranašiški. Gimė man dukrelė, nepraėjus metams po jo mirties. Ir tokia, kaip Jis ir sakė - nekelianti rūpesčių.

 

Dovilė

 

Konkursas „Tau, miela mama"

PIRMOJI SAVAITĖ "Motinystė suteikia sparnus"

Balandžio 11 - 17 d.

Laukiame jūsų pasvarstymų, gražių minčių apie MOTINYSTĘ... Ką jums tai reiškia, kokius išgyvenimus patiriate...Norime tiesiog išgirsti jūsų mintis iš savo gyvenimo ir patirties.

 

Savaitės laimėtojai dovanosime 2 elegantiškas KLEENEX DECOR servetėlių pakuotes!

 

 

Pagrindinė konkurso nugalėtoja gaus dvi Kleenex servetėlių pakuotes ir

nuostabią knygą "LAIMINGA VAIKYSTĖ"!

Knygoje - patarimai, kaip užauginti linksmą, sveiką ir savimi pasitikintį vaiką

 

1

12. Apr 2013, 12:24

Aš taip pat tikiu, kai laukiausi pirmagimio mirė vyro močiutė, o kai laukiausi antro sūnaus, mirė mano senelis.

12. Apr 2013, 09:59

as irgi tikiu sitais dalykais, kai gime mano sunus tai po dienos mire anytos vyras, jis sirgo veziu. suzinojo kad serga kai as pastojau o kai gime musu vaikelis jis isejo ☹ labai geras zmogus buvo ir as tikiu kad jis padovanojo mano sunui gyvenima. na o dabar kai laukiuosi antro tai mire mano mociute, deja taip ir nezinodama kad bus dar vienas proanukelis ☹

12. Apr 2013, 09:58

neapsakomi zodziai 😀

neri neri 12. Apr 2013, 08:31

mano močiutė visada sakydavo ,, vienas išeina kitas ateina '' ,pas mus panašiai buvo ,anyta išėjo ,o į pasaulį pasibeldė dukrelė ...

12. Apr 2013, 08:20

grazi istorija 😀 nzn kaip jus, o as tokiais atvejais tikiu i persikunyjima 😀 gal nuskambes tai kvaila, bent taip atrodo 😀