Jemma Forte: „Dievaitė dėvi Gucci”

Jemma Forte: „Dievaitė dėvi Gucci”

27. Sep 2011, 08:30

„Jei jums patiko „Ir velnias dėvi Prada“, susižavėsite ir šia knyga... Daug humoro, romantikos ir raudonų kilimų. Bus smagu skaityti.“ Company.

 

Jemma Forte: „Dievaitė dėvi Gucci

 

Frena visą gyvenimą pavydėjo žvaigždėms ir svajojo tapti garsia aktore. Ir štai, praradusi darbą ir mylimą vaikiną, netikėtai gauna progą šią svajonę įgyvendinti – garsi Holivudo aktorė Karolina Meison, visų vadinama panele M., priima Freną dirbti asmenine padėjėja.

 

Tačiau greitai ima aiškėti, kad naujosios pareigos nė iš tolo nėra tokios šaunios, kaip tikėjosi Frena: nuo botulino injekcijų priklausomai aikštingai garsenybei ji kasryt turi atvežti sveikuoliškos kavos, o paskui kiaurą dieną tenkinti jos įgeidžius.

 

Susikaupusias nuoskaudas Frena guldo dienoraštyje. O kai plūkiantis pas panelę M. nebelieka laiko bendrauti su draugais ir nutrūksta besimezgantys santykiai su svajonių vyru, vis dažniau savęs paklausia – ar verta taip aukotis?

 

Galų gale kantrybės taurė persipildo. Ateina laikas panelei M. sužinoti kelias gyvenimo tiesas, o Frenai – susigrąžinti gyvenimą ir mylimą vyrą...

 

{smallpic:1}

 

www.almalittera.lt