Jonuko pirmoji savaitė darželį

Jonuko pirmoji savaitė darželį

16. Sep 2019, 11:18 Mil2kas Mil2kas

Sveikos,

Na ką, kas jau įpusėjo lankyti darželį,o kas dar tik pradėjo. Mums buvo pirma savaitė darželį. Daug kalbėjom, kad bus smagu, žais, valgys, šoks. Pirma diena tikrai praėjo puikiai. Tik nuėjas nuskubėjo į grupę. Palikau iki pietų, tad atėjus pasiimti apsidžiaugė. Antroji diena taip pat viskas vyko sklandžiai. Nuėjo drąsiai ir su dideliu noru, taip pat palikau iki pietų.

Išaušus trečiai dienai, jau ryte atsikėlė liūdnas ir sakė, kad nenori vaikų. Žinoma mums kaip tėvams pasidarė liūdna. Gaila, kai vaikas dar tik nenuėjas į darželį ašaroja. Nuėjus palikome su ašarom, visai nenorėjo eiti. Bet ilgai nelauke ir  palikome, bet greit ir nurimo. Per pietus taip pat pasiemiau, bet jau pamačiau, kad vaikas jaučiasi prastai. Kitą dieną jau nėjome sūnelis susirgo, užpuolė stipri slogytė. Tad ir šiandien neišėjome. Tikimės, kad greitai pasveiksime ir galėsime džiaugtis darželio malonumais. Jonukas labai lauke!

Jonukui daržėlį labai patiko. Džiaugėsi galėdamas žaisti su vaikučiais ir užsiimti įdomia veikla. Auklėtojos taip pat labai nuostabios ir draugiškos, tiek vaikam ir tėvam. 

Iki pasimatymo!