Jorė ruošiasi į darželį: liūdnoji darželio gyvenimo pusė..

Jorė ruošiasi į darželį: liūdnoji darželio gyvenimo pusė..

25. Aug 2015, 21:59

Mano mažoji darželinukė susirgo.. :( Dar nežinau kiek rimta situacija, nes tik šiandien pakilo iš po pietų miego su temperatūra. Irzloka, bet šiek tiek valgo, geria. Kol kas daugiau jokių simptomų išskyrus temperatūrą..

Nežinau kodėl aš tokia, bet nemoku ramiai reaguoti į vaiko ligą :( Net ir menkutė sloga, man sukelia stresą. Su prantu, kad nė vienas vaikas neužaugo be slogos, kad paprasti peršalimai lengvai pagydomi, bet man labai sunku žiūrėti į karščiuojantį ar kosulio/slogos kamuojamą mano vaiką :( Su didžiuoju paprasčiau, jis jau suvokia kas su juo darosi, gali pasakyti kur konkrečiai skauda, koks tas skausmas ir pan. O mažoji.."skauda pivuką" ir viskas.. o kurioj vietoj, kaip stipriai ir kada.. gali tik stebėti ir bandyt suprast..

Turbūt nuo žiemos vidurio nei vienas nebuvo sirgęs, tad jau buvau primiršusi tą nemalonų jausmą.. 

Apie darželio reikalus.

Visų pirma, labai tikiuosi, kad pavyks sudalyvauti pirmojoje Jorės rugsėjo pirmojoje :) Juolab, kad mūsų darželyje bus Rugsėjo 1-osios šventė. Sūnaus darželis niekada nerengdavo šventės ta proga, tad labai smagu būtų sudalyvauti. 

Didelių specialių pirkinių nedarėme. Beviešėdama Airijoje pripirkau Jorei rūbelių reikalingų darželiui. Palaidinių ilgom rankovytėm (po 2-2,5 Eur), kojinyčių, apatinių rūbelių, keletą sijonukų (po 2-3 Eur). 

Didžiausias kol kas galvos skausmas - basutės. Planuoju nupirkti odines, uždaru kulniuku basutes. Visada pirkdavau "Batų kalne". O šiemet pas juos kažkokia tragedija :) Išpardavinėja senus likučius ir nė vieno normalaus bato vaikams :) Vis klausiu kada gaus naujų, atsakymas - "tuoj" :) Taip ir nesulaukiu to "tuoj". Akropolio parduotuvių siūlomos basutės man pasirodė ryškiai per brangios :) Nesu pasiruošusi mokėti 40-50 Eur už basutes, kurias vaikas avės vieną sezoną.. Dar lieka turgus, bet ir ten odinės basutės po 30-40 Eur..

Rugsėjo 1-ąją planuojam puoštis suknyte, kurios mama dar neišlygino, tad ir nedemonstruojam :) Labai tikiuosi, kad pavyks pademonstruoti gyvai, šventės metu.

Atsiprašau, kad šįkart aš taip trumpai ir padrikai.. mintys visai ne ten.. 

Lekiu žiūrėt kaip mano mažoji ir linkiu visiems būti sveikiems! :)

lina_baj lina_baj 28. Aug 2015, 07:05 kodelcia

Mus virusiukas prigriebęs buvo, sakė gydytoja daug tokių dabar vaikučių papuolė. Mums tfu tfu tfu irgi tik kelias dienas pabuvo ir praėjo.

27. Aug 2015, 19:34 kodelcia

Bijau prisisneketi, bet siandien mano mergina lyg sirgusi nebutu.. Vakar temperatura 39, o siandien jokiu simptomu.. Tikiuosi, kad imunitetas susidorojo su kazkokiu bepuolanciu baubu 😀 Sveikateles visiem!!

kodelcia kodelcia 27. Aug 2015, 17:23 lina_baj

Ką sakė gydytojai? Mes kaip tyčia rytojui vizitą dėl darželio turim susitarę, tai tuo pačiu pasirodysim dėl tų blogumų

kodelcia kodelcia 27. Aug 2015, 17:21

ar praejo jusu ligelės? Maniškis šiandien irgi nuo ryto bloguoja- temperatūra 38, prislopęs toks... Gal čia koks virusas - prieš kelias dienas dar du vaikučiai mūsų aplinkoj karščiavo ir daugiau jokiu kitų simptomų.

26. Aug 2015, 11:15 lina_baj

Na tikekimes abiem musu princesem nieko rimto

lina_baj lina_baj 26. Aug 2015, 11:10 lina_baj

*viršutiniai
**gali

lina_baj lina_baj 26. Aug 2015, 11:09 Vinga

Važiuosim šiandien pas gydytoją, bus matyt, ar naujai kas ar ne. Matau, kad iršutiniai dantys branunasi, bet ką glai žinoti... Nes daugiau ir jokių simptomų, malasi po namus ir zirzauja.

26. Aug 2015, 10:47 lina_baj

Ech..tikrai.. Tai atkrito tavo mazoji?

lina_baj lina_baj 26. Aug 2015, 10:31

Sveikatėlės jums! Aš reaguoju lygiai taip pat į vaikų ligeles... O va mes su Urte šiandien antra diena su 38... Ech...

26. Aug 2015, 10:20

Aciu mamytes uz palinkejimus. Tikiuosi greit issikapstysim, nors kol kas guli mazoji su 39 temperaturos ☹ Tik kol kas daugiau jokiu kitu simptomu...

26. Aug 2015, 00:23

Sveikatytės mažylei! Ligų požiūriu ir aš tokia pati. Nors tikiu, kad mintys materializuojasi, todėl vis programuoju, kad mano dukrytės bus sveikos ir stiprios. 😀

jaldija jaldija 26. Aug 2015, 00:20

Sėkmytės ir sveikatytės mažąjai 🌷

Gintarep Gintarep 25. Aug 2015, 22:26

sveikatytes...turbut mes visi del vaikiuku nervinames...tokia jau mamu dalia...bus bus JUSU svente 😀 dar laiko yra...vaikai is ryto karsciuoja, o vakare, ziurek, jau laksto...

floryte floryte 25. Aug 2015, 22:25

Sveikatėlės Jorei. Gal tiesiog dėl dantukų dygimo temperatūra sukilo?...Maniškei kartais taip būdavo - tiesiog dienai, ar vakarui pakildavo temperatūra iki 38, o ryte - nė kvapo temperatūros. Gražios rugsėjo 1-osios🌷😀