Jūsų netikėčiausios idėjos arba kas laimi knygą "Ką daryti kilus idėjai?"

Jūsų netikėčiausios idėjos arba kas laimi knygą "Ką daryti kilus idėjai?"

12. Oct 2017, 06:30 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Nuo žaislų gamybos, įvairių darbelių, pižamų vakarėlio, iki rimtų verslo idėjų ar noro naktį vykti per visą Lietuvą ar net su šeima apkeliauti aplink pasaulį - štai kokių netikėčiausių idėjų jums kyla, nors, kaip sakote, tik su įgyvendinimu prasčiau. Tačiau tikėkite - ir viskas išsipildys, jei labai norėsite, tiesa :) Visos jūsų idėjos ČIA->>

Vaikams nuolat kyla idėjų: drąsių, išradingų, linksmų, keistokų, geraširdiškų. Deja, aplinkiniai neretai šias idėjas nuslopina, kartu nuslopindami ir vaiko kūrybiškumą, iniciatyvą, potencialą ar net pasitikėjimą savimi. „New York Times“ bestseleriu tapusi knyga moko vaikus ir suaugusiuosius klausyti savo vidinio balso, pašaukimo, daryti tai, kas teikia daugiausia džiaugsmo, ir tikėti savimi, neatsižvelgiant į kitų nuomonę, kritiką ar abejingumą. Kai tikėjimas savo idėja auga, ji auga kartu su mumis, vieną dieną virsdama kažkuo dideliu ir gražiu, o gal net tuo, kas pakeis pasaulį.

Viskas, ką matome aplinkui, kažkada buvo idėja. Kuo pavirs jūsų idėja? Spręsti jums.

Knyga "Ką daryti kilus idėjai?" laimėjo kelis aukso medalius, tarp jų „Independent Publishers Award“, „Washington State Book Award“ ir „Moonbeam“ geriausių vaikiškų knygų apdovanojimuose.

Traukiame laimėtoją - tai Lina_baj! Sveikiname!

Tikimės, kad pasidalinsite knygoje rastomis idėjomis...

Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis 14. Oct 2017, 08:30

Sveikinimai!!! 😀

lina_baj lina_baj 12. Oct 2017, 07:55

Ačiū! Puiki žinia iš pat ryto! Būtinai pasidalinsiu knygoje rastomis idėjomis 😀

saulelydis123 saulelydis123 12. Oct 2017, 06:49

Sveikinam 🌷🌷🌷