Ka mums duoda baseinas

28. Jan 2015, 23:36

Sveiki, 

šendien grįžusi su dukryte iš baseino pagalvojau, kad reikia papasakoti kaip nuostabu kaip mano 1,6 mėn. dukrytė Žemyna, bando lygintis į 5 metų vaikus, kaip mes nė karto nesirgome

Viskas prasidėjo kai Žemynai buvo 2 mėn., pagavoaju, kad reikia mažylę vesti į baseina.

Mano kaip mamos noras buvo užgrūdinti savo mažylę, norėjau, kad mažoji pasijustų laiminga(juk ji visus 9 mėn. vandenyje gyveno). Jau pirmą kartą nuėjusi į baseiną pamačiau, kad mano dukrytei čia labai patiks. Taip ir buvo...:)Vandenyje pačios geriausios mankštos. Būdama 2 mėn mano dukrytė pradėjao nardyti ir iki šiol tai daro. Vis jaudinausi kad tik niekada vaikas nepasigautų viruso kokio, bet niekada nesijaudinau, kad mano vaikas peršals...Važiuodavom į baseiną 2 kartus į savaitę, net ir tada kai lauke šaldavo ir kiekvieną kartą po baseino ji dar pora valandų miegodavo lauke, nesvarbu būdavo net taip, kad lauke būdavo -10 laipsnių šalčio(reikia tik šiltai pakloti).

Taip mes  lankome baseiną jau 1,6 mėn ir nežinome ką reišia sirgti, nes niekada neturėjome net slogos.  

P.S Gražu žiūrėti kai 1,6 mėn. dukrytė nesibaimindama šoka į didelį baseiną pati nuo krašto. Tai matydama aš nebijau, kad mano vaikas nueina prie baseino ar kito vandens telkinio krašto vienas, gera kai gali į tokius dalykus reaguoti papraščiau...:)))

Mielos mamos grūdinkime savo vaikus, ir nekalbėkite kaip vaikams kenkia skiepai ir jie serga nuo jų, vaikai serga ne nuo skiepų, o nuo to, kad imunitetas nėra išvystytas, Jūsų darbas tai padaryti.

ramune. ramune. 30. Jan 2015, 11:13

džiaugiuosi už jus! O aš vis nedrįstu, bijau, kad peršals ar chloro... ir žiema turbūt ne tas metų laikas tam pradėti? Beje, kokį baseiną lankote (nežinau ar galima to klausti, ar nebus tai palaikyta reklama ar pan?). Ar tai Vilniuje?