"Hetė Bi, stebuklingų būtybių gydytoja. Undinės uodega"+KONKURSAS

"Hetė Bi, stebuklingų būtybių gydytoja. Undinės uodega"+KONKURSAS

14. Oct 2016, 08:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Kartą mergaitė, vardu Harietė, paklausė savo mamos, kas gydo fėjas ir undines, kai jos suserga. Jos mama Lindsė Teilor su drauge Siuzana Smit ilgai galvojo, kol suprato – ogi stebuklingų būtybių gydytojai! Sutikusios rašytoją Klerę Beiker ir pasivadinusios Klere Teilor-Smit (Claire Taylor-Smith), jos visos kartu ir sukūrė Pasakėnijos karalystę. 

Nes ten – mergaitė Hetė Bi, kurios pareiga kaip tik ir yra gydyti drakonus, vienaragius, fėjas – ir undines. Klastingasis kipšų karalius Karigeidis pagrobė... undinės uodegos spalvas. Ir vargšė undinė prarado visas savo galias. Hetei Bi teko keliauti prie Vaivorykštės krioklio, pakeliui ji sutiko ir nedraugiškų undinių, ir keistų sfinksų, jai teko minti sudėtingas mįsles ir, žinoma, kovoti su klastinguoju karaliumi.

Jei tau patinka undinės ir fėjos, jei mėgsti nuotykius ir svajoji apie stebuklingą šalį, kurioje gali būti reikalinga, – keliauk į pasakiškų būtybių pasaulį kartu su Hete! 

Laimėk Tyto alba knygą "Hetė Bi, stebuklingų būtybių gydytoja. Undinės uodega"!

Parašyk komentarą, paklausus vaikučio - koks pasakų personažas jam labiausiai patinka ir kodėl?

Laimėtoja paaiškės spalio 20 d.

Sonrisita Sonrisita 19. Oct 2016, 21:55

Austėjos pats pačiausias personažas - Kakė Makė. Tyrinėja panelė jos knygeles dažnai su mielu noru. Tik, deja, dar per mažutė atsakyti, kodėl ją taip mėgsta, bet kaip mamai aišku, kad paveikslėliai tose knygutėse labai dailūs, pilni įvairiausių įdomių detalių, o paėmus mano telefoną galima Kakę Makę aprengti, išvalyti dantukus, pasiklausyti dainelės, sprogdinant balionus 😀

indre27 indre27 19. Oct 2016, 18:16

Mano dukrytei labiausia patinka knygutes apie poniukus ir lelytes doros personazas. O kodel ji megsta jas dar nepasako, nes mazai dar kalba.

margarita2 margarita2 19. Oct 2016, 09:34

Dabar skaito Saunuju penketuka. Megstamiausias personazas suo Timotis, nes jis draugiskas ir isdykes

saulelydis123 saulelydis123 15. Oct 2016, 14:57

Mano Salomėja nuo pat mažų dienų mėgsta žirgus ir vienaragius. Jie visad dominuodavo jos piešiniuose. Šiandien vieną tokį su vienaragiu radau, kuris pieštas prieš 3metus, kai Salomėjai buvo 6metukai. Būtent dėl meilės šioms stebuklingoms būtybėms, Salomėja susipažino ir su ypatingaja mergaite Hete Bi, nes jau labai labai norėjo perskaityt knygą ,,Hetė Bi stebuklingų būtybių gydytoja. Vienaragio ragas,, Juk taip buvo smalsu, kas nutiko jos mėgstamiausiam draugui vienaragiui ir kaip pavyko jį Hetei Bi išgydyti. Perskaičius tą knygą, Hetė Bi tapo mėgstamiausia Salomėjos heroje - jai taip norėjosi, kad Hetė Bi būtų matoma mergaitė ir su ja galėtų draugauti. Po to Salomėja perskaitė ir kitą knygą apie Hete Bi - ,,Drakono giesmė,, Ir vis svajojo, kad atsirastų dar naujų nuotykių su šia mergaite. Kiek buvo džiaugsmo, kai Salomėjos rankose atsirado ir knyga ,, Hetė Bi stebuklingų būtybių gydytoja. Fėjos sparnas,, Juk taip yra, kad augant vaikui, jis randa sau kažkokį idealą į kurį nori lygiuotis . 9metų Salomėjai tas idealas Hetė Bi - juk ji tokia gera mergaitė, atskubanti padėti kiekvienam, kam reikia pagalbos ir galinti padėti net tiems, kam niekas niekas kitas negali. Salomėja irgi stengiasi visiems ir visada padėti, kur ji tik gali. Ir svajoja , kad kuo toliau tuo jai pavyks daugiau-kaip kad Hetei Bi. O įkvėpimui vis skaito knygas apie savo mylimą heroję ir vis džiaugiasi atsiradus naujai knygai. Tad dar viena nauja knyga su Hete Bi Salomėjai atneštų daug skaitymo džiaugsmo ir daug naujų svajonių.

V&A mamytė V&A mamytė 14. Oct 2016, 20:17

Mano dukrytė dabar gyvena princesių - fėjų - undinėlių pasaulyje 😍.
Paklaususi Vytautės sužinojau, kad jos patinka, nes turi daug galių, burtų, vaikšto puošniomis suknelėmis ir moka šviesti vandenyje"😥inlove)
Dukrytei viskas turi būti rožinė, būtinai su blizgučiais - nes ji tokia kaip jos. Piešiniuose irgi karaliauja princesės - fėjos - undinėlės.
Manau, šiuo amžiaus etapu, tai būdinga daugeliui mergyčių.
Mano bendradarbės pavardė yra Karalienė 😍 Vytautė sako man: "Mamyte, jei tavo pavardė būtų karalienė, aš tada būčiau princesė. 😃 Kodėl tu ne Karalienė????????"

ODISEJAaa ODISEJAaa 14. Oct 2016, 19:29

Vismantei patinka labai fėjos,nes jos gali skraidyti,puoštis suknelėmis su daug blizgučių ir ji nori būti fėja pati.
Aistei patinka šuniukas-Reksas. Paklausus, kodėl? atsakymas buvo:-todėl patinka.😉🤗😀

JurgaMi JurgaMi 14. Oct 2016, 18:57

Mūsų Morta turi du mylimus pasakų personažus: Pelenę ir triušelę Mortelę.
Pelenė yra labai mėgstama dukters, nes Morta yra labai geros širdelės ir labai užjaučia visus skriaudžiamus žmones, yra tiesos ir šviesos pusėje. Ji, skaitant pasaką, visada pasiteirauja, kodėl piktoji pamotė nemyli tokios darbščios ir mielos Pelenės ir labai džiaugiasi, kai Pelenė yra apdovanojama gražiais rūbais ir karieta bei suranda savo gyvenimo meilę (ech, kaip maža moterytė).
Na, o triušelė Mortelė jau patys suprantat, kodėl patinka 😉 Be tokio pat vardo, triušelė dar yra labai gera draugė, puiki šeimininkė ir silpnųjų gynėja - mūsų Morta sako, kad triušelė yra sektinas pavyzdys ‼