Kalėdų senelio maišui - surenkami mediniai automobiliai

Kalėdų senelio maišui - surenkami mediniai automobiliai

09. Dec 2013, 11:58 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Turbūt daugelis iš mūsų suka galva kaip pasirūpinti Kalėdų senelio dovanų maišu. Taip pat norisi, jog jis būtų ne tik didelis, bet ir naudingas. Dalinamės puikia dovanų (ir ne tik) idėja berniukams ir mergaitėms. Taip taip, teisingai perskaitėte, pagaliau gaminamos mašinėlės ir joms. 

Naujiena Lietuvoje - mediniai surenkami "Automoblox" automobiliai. Jų šūkis labai aiškus - "Svajok.Konstruok. Vairuok." Surinkę patys pirmąjį "Automoblox" automobilį, vėliau galite keisti atskiras jo dalis ir būti inžinieriumi.  Mašinėlės buvo kuriamos konsultuojantis su vaikų psichologais: jungiamosios dalys keičiamos renkantis spalvą ir formą, kuri yra unikali kiekvienam automobiliui. Jų dizainas yra smagus edukacinis tikslas, mokant vaiką konstravimo, geometrinių figūrų pažinimo, spalvų derinimo ir motorinių gebėjimų lavinimo.

20131209115604-29489.jpg

Jūsų vaikas yra individualybė, su savitu kūrybingumo ir dizaino suvokimu. Naujo ir unikalaus sukūrimas - gimsta vaiko pasąmonėje - tokia idėja yra kuriami "Automoblox" automobiliai.

Rinkoje yra daugybė statomo ir surenkamo tipo žaislų, kurie turi instrukcijas ir iliustracijas, nurodančias vaikui kaip surinktį žaislą esantį dėžutės viduje. Su "Automoblox" jūsų vaikas žais "outside the box" ir konstruos originalius automobilius, kuriuos kuria jo vaizduotė.

20131209115624-60045.jpg

"Automoblox" automobilis yra:

- Pagamintas iš vokiško bukmedžio, trisluoksnis netoksiškas ratlankių lakavimas. Stogas, jungiamosios dalys ir pilotų figūrėlės pagaminti iš polikarbonato.

- Automobilis komplektuojamas iš: medinio korpuso, keleivių, ratų, langų ir unikalios jungiamosios detalės

- Pilnai keičiamos detalės su kitais "Automoblox" modeliais, todėl galėsite maišyti įvairius automobilius tarpusavyje ir sukurti unikalų savo modelį;

- Patentuota jungčių sistema

Automobilių dizainą sukūrė Patrickas Calello, žinomas JAV dizaineris.

Kodėl pradžioje sakėme, jog automobiliai skirti ir mergaitėms? Nes tik "Automoblox" rasite rožinį automobilio modelį.

20131209115241-86349.jpg

"Automoblox" automobiliais Lietuvoje prekiauja elektroninė boutique parduotuvė 4moon.lt

09. Dec 2013, 15:55

Įdomu 👍