Kam atitenka anglų-lietuvių knyga "Jei duosi peliukui sausainį"?

Kam atitenka anglų-lietuvių knyga "Jei duosi peliukui sausainį"?

04. Jun 2015, 08:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Pirmą kartą pristatome leidyklos "Nieko rimto" knygą vaikams anglų-lietuvių kalbomis "Jei duosi peliukui sausainį". 

Jei į namus užsuks alkanas keliauninkas, mielai pavaišinsi jį sausainiu. Gavęs sausainį, peliukas paprašys pieno. Paskui užsimanys pasižiūrėti į veidrodį, ar neliko pieno ūsų. Tuomet paprašys žirklių apsikirpti. O tada... Pokštai šioje knygelėje lyg domino plytelės virsta iš puslapio į puslapį, o skaitytojui norisi šypsotis.

Ši žavinga amerikiečių autorių Lauros Numerof ir Felicijos Bond paveikslėlių knygelė pasaulyje sulaukė didžiulės sėkmės. Leidykla „Nieko rimto“ pristato ją naujoje edukacinėje serijoje „Skaitau anglų ir lietuvių kalbomis“.

Knygelės tekstas pateikiamas angliškai ir nurodoma, kaip tarti žodžius. Paraštėse lydi vertimas į lietuvių kalbą. Priešlapiuose rasite daiktavardžių žodynėlį ir spalvingą stalo žaidimą.

Klausėme, kokia jums užsienio kalba gražiausia - daugiausiai balsų pelnė ispanų, taip pat jums graži gimtoji - lietuvių kalba, paminėjote prancūzų, anglų, vokiečių kalbas. Smagu buvo sužinoti ir tai, kad daugelis jūsų mokate ne vieną kalbą, o vaikai seka jūsų pėdomis! 

Burtų keliu knygą dovanojame ZARI!

Sveikiname, netrukus ją atsiųsime ir lauksime atsiliepimų!

lina_baj lina_baj 04. Jun 2015, 10:04

Sveikinimai!🌷

Sonrisita Sonrisita 04. Jun 2015, 08:45

🌷

LePukuota LePukuota 04. Jun 2015, 08:25

Sveikinimai! 🌷