Kam atitenka knyga "Hetė Bi, stebuklingų būtybių gydytoja. Undinės uodega"

Kam atitenka knyga "Hetė Bi, stebuklingų būtybių gydytoja. Undinės uodega"

20. Oct 2016, 08:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Kartą mergaitė, vardu Harietė, paklausė savo mamos, kas gydo fėjas ir undines, kai jos suserga. Jos mama Lindsė Teilor su drauge Siuzana Smit ilgai galvojo, kol suprato – ogi stebuklingų būtybių gydytojai! Sutikusios rašytoją Klerę Beiker ir pasivadinusios Klere Teilor-Smit (Claire Taylor-Smith), jos visos kartu ir sukūrė Pasakėnijos karalystę. 

Nes ten – mergaitė Hetė Bi, kurios pareiga kaip tik ir yra gydyti drakonus, vienaragius, fėjas – ir undines. Klastingasis kipšų karalius Karigeidis pagrobė... undinės uodegos spalvas. Ir vargšė undinė prarado visas savo galias. Hetei Bi teko keliauti prie Vaivorykštės krioklio, pakeliui ji sutiko ir nedraugiškų undinių, ir keistų sfinksų, jai teko minti sudėtingas mįsles ir, žinoma, kovoti su klastinguoju karaliumi.

Jei tau patinka undinės ir fėjos, jei mėgsti nuotykius ir svajoji apie stebuklingą šalį, kurioje gali būti reikalinga, – keliauk į pasakiškų būtybių pasaulį kartu su Hete! 

Pasakų personažai, kurie MK vaikams labiausiai patinka: ežiukas, pagrandukas, ponis, traukinukas, katytė, Pelenė, triušis, fėjos, šiniukas Reksas ir daugelis kitų....

 Tyto alba knygą "Hetė Bi, stebuklingų būtybių gydytoja. Undinės uodega" loterijos būdu laimi Saulelydis123!

Sveikiname!

Smagaus skaitymo jūsų didelei šeimynai!


ODISEJAaa ODISEJAaa 20. Oct 2016, 14:39

👍😉🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🤗

Sonrisita Sonrisita 20. Oct 2016, 14:30

Sveikinimai 🌷 Puiki staigmena laukia grizusiu vaiku is mokyklos 😀

saulelydis123 saulelydis123 20. Oct 2016, 13:29

Ačiū 🤗 Mažieji, kadangi nėjo šiandien į darželį, tai žino šią nuostabią naujieną. Silvestras taip džiūgavo : ,,Mamyte, ketvirta dalis? Mes ją turėsim?,, O dičkių dar laukia džiugi staigmena 😍 Dar kartą nuoširdžiai dėkojam už tokią nuostabią dovaną , kad visos knygelės su Hete Bi,kiek tik šiuo metu yra lietuvių kalba, bus mūsų vaikų knygų lentynoje 😍

Vytulka Vytulka 20. Oct 2016, 10:37

Sveikinimai, malonaus skaitymo! 👍😀

V&A mamytė V&A mamytė 20. Oct 2016, 08:41

Sveikinimai Salomėjai 😍

Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis 20. Oct 2016, 08:36

Sveikinimai!!! Daug vaikučių šiandien apsidžiaugs 😀