Kam atitenka "Laimingų vaikų kongreso" LOTERIJOS paspirtukai?

Kam atitenka "Laimingų vaikų kongreso" LOTERIJOS paspirtukai?

26. Nov 2012, 09:00

Ar žinote, kodėl pirmadienis Mamyčių klube - viena iš puikiausių savaitės dienų? Ogi todėl, kad šią dieną daugiausiai išdalinama dovanų. Taigi, jau paaiškėjo, kas tie laimingieji, kuriems atitenka pagrindiniai "Laimingų vaikų kongreso" LOTERIJOS prizai - "Maxibode" paspirtukai.

 

Vakar Vilniuje baigėsi paroda "Vaikų šalis" ir tuo pačiu MK "Laimingų vaikų kongresas" Litexpo parodų ir kongresų centre. Apie paskutinės dienos įspūdžius iš parodos dar papasakosime, o dabar turbūt nekantraujate sužinoti, kas laimėjo Loterijos prizus, ar ne.

 

Trumpai priminsime apie "Laimingų vaikų kongreso" LOTERIJĄ:

 

Norėdami dalyvauti loterijoje, turėjo atvykti į "Laimingų vaikų kongresą" prie Mamyčių klubo stendo "Litexpo" centre. Užpildę loterijos kuponus galėjote dalyvauti loterijoje visas tris parodos dienas.

 

Taigi taigi, pagaliau atėjo lapkričio 25-oji, sekmadienis, ta akimirka, kai pakvietėme ankstyvojo ugdymo sepacialistę Sonatą Latvėnaitę padėti ištraukti du laiminguosius.

 

Kadangi Sonata buvo su dukrele Žemyna, pirmąjį nugalėtoją traukė ji. Sąžiningai - užmerktomis akytėms. Maišome maišome...Nekvėpuojame - svarbi akmirka....

 

{smallpic:1}

{smallpic:2}

{smallpic:3}

 

Pirmoji paspirtuko laimėtoja - ogi MARIJA TRAINIENĖ!

 

 "Maxibode" PASPIRTUKAS

2

 

Kas ištrauks antrąjį nugalėtoją? Ši garbė teko Pepei Ilgakojinei iš Šypsomes.lt, kuri visą dieną vakar piešė vaikams ant veidukų. Skaičiuojame iki penkių...ir traukiame.

 

{smallpic:4}

{smallpic:5}

 

Nugalėtojas - TADAS KAČINSKAS!

 

 

1

 

Tačiau čia dar ne viskas! Papildomą prizą dar vienam loterijos dalyviui sugalvojo padovanoti mūsų jau pažįstama, mokyklėlės "Strazdanėlės" įkūrėja Sonata Latvėnaitė. Tai viena iš pasakų kompaktinių plokštelių.

 

{smallpic:6}

 

Kas ištrauks trečiąjį laimėtoją? Pakvietėme į Mamyčių klubo stendą veiduką nusipiešti atėjusią mažąją Liepą su mamyte. Mergytė nepanoro, tad atsakomybės ėmėsi pati mama. Maišome maišome, vėl suskaičiuojame iki penkių...ir - traukiame.

 

{smallpic:7}

{smallpic:8}

Trečioji laimingoji - IEVA DE SOUSA!


AČIŪ VISIEMS LOTERIJOS DALYVIAMS IR SVEIKINAME NUGALĖTOJUS!

 

{smallpic:9}

P.S. Su loterijos laimėtojais susisieksime asmeniškai.

27. Nov 2012, 17:26

O norėjau paklausti ar gausime mes kompaktinę plokštelę(ar plokšteles nepamenu), kai buso tiesioginė transliacija apie muzikinį ugdymą, gavome kaip priziuką, bet nesulaukėme 😉

26. Nov 2012, 09:59

Oooo, kaip fainiai 😀 Sveikinimai 🌷

26. Nov 2012, 09:05

Valioooo, aciu labai ... Lauks Gabriele kol priaugs ir gales vazinetis ...