Kasdieniai jūsų stebuklai arba kas laimi "Hetė Bi stebuklingų būtybių gydytoja. Ponio kanopa"?

Kasdieniai jūsų stebuklai arba kas laimi "Hetė Bi stebuklingų būtybių gydytoja. Ponio kanopa"?

21. Sep 2017, 09:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Jūsų mažyčiai kasdieniai stebuklai, kurie gyvenimą paverčia nepakartojamu:

-labiausiai įsiminęs įvykis - prieš 3 metus įvykęs sūnaus gimtadienis, po kurio jis pasakė "mamyte, tai buvo tobuliausia diena, ačiū už viską".

-kai pirmą kartą išgirdau dukrytės žodžius: MAMA, MYLIU TAVE

-stebuklai vyksta tada, kai mes apie kažką labai galvojame ir tikime išsipildymu.

- sūnus pirmą kartą iš labai arti pamatė laumžirgį  - vykdėm gelbėjimo operaciją. Skraiduolis, matyt, buvo sužeistas ir negalėjo skristi, tai mes pernešėm jį toliau nuo tako. Jautėmės atlikę gerą darbą 

-pagaliau po 5mėn. mažylė leido pamiegoti naktį daugiau nei 6 val. 

-"Ir tu, mama, ir tėtis, ir aš - visi mes mirsime?". "Taip"- atsakau. "O Dievas irgi mirs?"- vėl klausia Augustė. "Ne, Dievas niekada nemiršta"- aiškinu aš. "Tada mes būkime Dievai" - užbaigė pokalbį Augustė.

-Šio savaitgalio stebuklas - sūnaus draugystė su šuniuku. Draugai paprašė prižiūrėti, tai kiek džiaugsmo ir gyvenimo įnešė šis padarėlis mūsų namuose.

-paskutinis malonus stebuklas, kad vaikas greitai pats užsiriša batus.

-dukrytė moka pasakyti ir parodyti, kiek jai metukų, tad super rytas.

-grįžau po operacijos ir ligoninės namo ir visą vakarą vaikščiojau su abiem vaikais iš abiejų pusių, lovoj atnešta šilta arbata ir ant kojų net užmautos tapkės :)

Jei kažką praleidome - visus visus stebuklus skaitykite ČIA->>

Na ir kas gi laimi knygą...hmmm...sunkoka išrinkti...

Kartą mergaitė, vardu Harietė, paklausė mamos: o kas gydo stebuklingas būtybes, kai jos suserga? Jos mama Lindsė Teilor su drauge Siuzana Smit ilgai galvojo, kol suprato – ogi stebuklingų būtybių gydytojai! Sutikusios rašytoją Klerę Beiker ir pasivadinusios Klere Teilor-Smit (Claire Taylor-Smith), jos visos kartu ir sukūrė Pasakėnijos karalystę.

Ženk į ją, jei dar nesilankei. Jei lankeisi – sveika sugrįžusi!

Ten vėl sutiksi mažąją Hetę Bi, kuri kaip tik ir rūpinasi vienaragiais, undinėmis, fėjomis – ir poniais. Klastingasis kipšų karalius Karigeidis toliau kenkia Pasakėnijos karalystei. Stebuklingieji poniai, dar vadinami pegasais, gali ne tik skraidyti. Kai jie trepteli, iš žemės ištrykšta šaltinis. Tačiau bjaurusis karalius pagrobė ponio Archio galią! Kaip Hetei pagydyti sužeistą mažylį ir grąžinti jam galią? Jai vėl teks leistis į pavojingą žygį... Tai – jau penktoji knyga apie Hetę Bi!

Jei tau patinka poniai, jei mėgsti nuotykius ir svajoji apie stebuklingą šalį, kurioje gali būti reikalinga, – keliauk į pasakiškų būtybių pasaulį kartu su Hete!  

Sukame burtų ratą - tai GINTARIUKS!

SVEIKINAME!

jaldija jaldija 21. Sep 2017, 20:37

🌷🌷🌷

saulelydis123 saulelydis123 21. Sep 2017, 09:05

Sveikinam Gintariuks! Smagaus laiko su knyga ❤