Knyga "Mėgintuvėlis kosmose" skrenda pas...

Knyga "Mėgintuvėlis kosmose" skrenda pas...

10. Sep 2015, 08:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

 

Visiems vaikams, mėgstantiems įvairius išbandymus, eksperimentus, tyrimus ar tiesiog nenustygsantiems vietoje - pristatome dar vieną NIEKO RIMTO knygą "Mėgintuvėlis kosmose".

Renata Česūnienė, Laurynas Česūnas

Mėgintuvėlis kosmose

5–8 m. vaikams

Ooo! Pažiūrėk į dangų! Krenta žvaigždė! Tavo noras nuskristi į kosmosą gali greitai išsipildyti!

Mėgintuvėlis su pusbroliu Cilindriuku kiekvieną vakarą stebi žvaigždes. Staiga danguje blyksteli ir nukrenta žvaigždė – Žvaigždukas. Mėgintuvėlio ir Cilindriuko užduotis – padėti Žvaigždukui grįžti pas savo šeimą, Į KOSMOSĄ! Kaip? Teks skristi raketa! Juk ją po daugybės bandymų eksperimentų laboratorijoje pasigaminti itin lengva. Pasigaminę raketą, Mėgintuvėlis su Cilindriuku pasineria į kelionę po paslaptingą kosminę erdvę, kur padedami Žvaigžduko tyrinėja įvairiausius kosminius kūnus ir išbando smagiausius eksperimentus. Nagi, raketa jau paruošta! Vienas, du, trys – skrendam!

Knyga su papildytos realybės programėle.

Dėkojame už aprašytas vaikų išdaigas ir įvairiausius, netikėčiausius "eksperimentus" - druskos ir cukraus sukeitimas vietomis, mamos piniginės paslėpimas, stalo ar sienų "tapyba" ir pan. Visas vaikų išdaigas rasite ČIA 

Na o mes skubame rinkti ir apdovanoti vieną vaikutį šia nuostabia knygele - burtai šįkart buvo sėkmingi mamytei STEFANIJAGU!

SVEIKINAME! Lauksime jūsų kontaktų ir atsiliepimų, perskaičius knygą.

stefanijagu stefanijagu 10. Sep 2015, 21:14

Labai labai ačiū MAMYČIŲ KLUBUI už nuostabią dovanėlę dukrytei😉 Labai nekantraujame kada galėsime jau mėgautis šia knygute, nes neabejojame, kad ji bus tokia vertinga ir puiki kaip ir kitos NIEKO RIMTO leidyklos knygelės, kurių turime visą bibliotekėlę ir skaitome kasdien😉 Sėkmės mamytėms kituose konkursuose😉