Kas laimi "Nenuorama Dorė ir piratų lobis"?

Kas laimi "Nenuorama Dorė ir piratų lobis"?

11. Mar 2020, 11:30 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Dorė svajoja tapti pirate. Nes trokšta rasti lobį. Ir padėti savo sesei Violetai. Tačiau piratauti daug sunkiau, nei Dorė įsivaizdavo.
Kartu su Dore leiskitės į pašėlusį nuotykį po vandenyno platybes.

Abby Hanlon (www.abbyhanlon.com) anksčiau dirbo pradinių klasių mokytoja. Įkvėpta savo mokinių pasakojimų, ji ėmė rašyti istorijas vaikams ir pati išmoko piešti. Ji yra knygos „Ralfas pasakoja istoriją“ ir knygų serijos „Nenuorama Dorė“ autorė. Pirmoji šios serijos knyga – „Nenuorama Dorė“ – gavo Amerikos bibliotekų asociacijos (ALA) apdovanojimą, buvo išrinkta „Kirkus“, „Publishers Weekly“ ir žurnalo „Parents“ geriausia knyga bei „Golden Kite“ garbės knyga. Antroji knyga „Nenuorama Dorė ir tikra draugė“ laimėjo „Cybil“ apdovanojimą, o trečioji „Dorė ir juoda avelė“ taip pat gavo Amerikos bibliotekų asociacijos apdovanojimą. Autorė su vyru ir dviem vaikais gyvena Niujorko rajone Brukline. 

Kokią knygą prieš miegą ar tiesiog šiuo metu skaitote savo ikimokyklinukui (o gal jis pats jau skaito:)?

Visi atsakymai ir laimėtoja - komentare!

 

Simonadub Simonadub 11. Mar 2020, 17:23

Mamyčių klubas. Ačiū sakome su Benuku ir greit gimsianciu broliuku ♥️

Mamyčių klubas Mamyčių klubas 11. Mar 2020, 15:53

Traukiame knygutės laimėtoja - Simonadub!

Grumbolciki Grumbolciki 06. Mar 2020, 17:36

Ar žinai,kaip aš tave myliu?dukrytė vis prašo paskaityti apie mažąjį Rudį😀

LePukuota LePukuota 03. Mar 2020, 21:10

Šiuo metu skaitome "Na ir karštis!" apie mūsų planetą ir klimato kaitą. Labai įdomi įvairaus amžiaus vaikams ir dideliems skaitytojams ??????

AudraAudra AudraAudra 03. Mar 2020, 11:00

Prieš miegą pas mus skaitoma dinozaurų enciklopedija su garsais. Pariaumojam visi, pabandom ištart liežuvius laužančius dinozaurų pavadinimus ir tada miegot 😀

Raudona braškė Raudona braškė 02. Mar 2020, 14:46

Kaip tik dabar abiems prieš miegelius skaitau iš bibliotekos parsineštą kitą Dorės dalį "Dorė ir geriausia draugė". Tikėjausi, kad 'išbrokys' kaip mergaitišką knygą, bet labai patinka tiek vaikams tiek ir man. Jau nuo pirmo skyriaus kikenom su sūnum iš Dorės keistenybių

Simonadub Simonadub 02. Mar 2020, 13:36

Šiuo metu skaitome trumpus pasakojimus. Knygos Ačiū, Prašau, Atsiprasau😀 labai mums patinka ir esame labai mandagus

Kristina B. Kristina B. 29. Feb 2020, 20:42

Skaitom "Nuostabusis Ozo šalies burtininkas" iš Nieko rimto. Labai graži knygelė, puikus tekstas, geros iliustracijos. Tikrai labai rekomenduoju.

irmantaite irmantaite 27. Feb 2020, 22:44

Šiuo metu prieš miegą Mantui skaitau Lietuvių liaudies pasakas. Knyga dar iš mano vaikystės, bet pasakos geros ir trumpos. O pats Mantas mokosi skaityti iš SKIE-ME-NUO-TOS lietuvių pasakos knygelės. Tai kai jis perskaito skiemenimis, tai man dar tenka tą pasaką iš naujo skaityti. Norėčiau paįvairinimui kažko jau kito, ne vien pasakų 😀

floryte floryte 27. Feb 2020, 21:42

Atėjo metas, kai vienam vakarui šešiametei nebeužtenka vienos knygos: aš šįvakar Augustei skaičiau "Pasiklydusi katytė", o ji pati po to dar skaitė " Kakės Makės enciklopediją". Man ir džiugu, ir liūdna, kad artėja tas metas, kai vaikas nebeprašys manęs kas vakarą jai skaityti?.