Kokie laukia spalvoti nuotykiai? - konkursui

Kokie laukia spalvoti nuotykiai? - konkursui

21. Apr 2015, 00:07 Sonrisita Sonrisita
 
 
Kartą seniai seniai, kai dinozaurai smagiai skindavo bananus, kuriais vėliau dalydavosi su geriausiais draugais krokodilais, gerajai fėjai triskart mirktelėjus, ant gražios kalvos išdygo maža daili ferma. Akinamai baltas fermos langelis prasivėrė, ir visi išgirdo pačią keisčiausią dainą, mat gaidys iškišo galvą ir visiem smagiai uždainavo - KAKARIE -KAKARIE-KAKAKAKAKARIEKUUUUUUU!!! 
Iškart iš miegų pašoko broliukas su sesyte, karvytė su avyte. 
- Laikas, laikas, laikas, - nenustygo broliukas - lekiam tyrinėti mūsų naujojo kiemo, - ir vos tik atidarė durs, pamatė didelę didelę žalią burną, kurioj tilpo net penki bananai, daugiau nei mokėjo mažytė auksaplaukė mergaitė suskaičiuoti, užtat didelėm akim broliukas greit garsiai teištarė: "vienas, du, trys" ir... ir iš aukštai aukštai nusileido dinozauro raudona galva. Avytė net klyktelėjo iš džiaugsmo, juk vos spėjo atvert durytes, o už jų stovi įdomūs padarai: raudoni kaip braškės dinozaurai ir žalias kaip arbūzas krokodilas. Karvytė taip išsigando, kad pasislėpė už avytės ir drebėjo taip stipriai, kad krokodilui net visi  penki bananai iškrito iš didelės burnos.
 - Eiiiiiiiii, - šūktelėjo dinozauriukas, nebijok, - čia mano draugas krokodilas Dilas. Jei pavaišinsit mus tuo baltu gėrimu ir tais baltais akmenukais, mes jums atnešim skaniausių bananų, apelsinų ir papuošim jūsų fermą žydinčiais kaktusais.
Pirmoji sukikeno karvytė, - čia visai ne akmenukai, o mūsų draugių vištyčių kiaušiniai,o tas baltas gėrimas - skaniausias pasaulyje pienelis. Prašom į svečius, mielai jus pavaišinsim.
- Mes būsim draugai - čiauškėjo auksaplaukė mergytė. 
- Aišku, - pritarė žvėreliai.
- Būsim šauni spalvota komanda, - plačiai nusišypsojo broliukas.
 
Hmmm, vaizdelis tikrai spalvotas: raudoni dinozaurai, žalias krokodilas, balta avytė, ruda karvytė, geltonplaukė mergytė ir mėlynai apsirengęs broliukas.
 
-Nagi, prašom vidun, - avytė pakvietė naujus draugus. Papusryčiaukim ir lekiam ieškoti savo spalvotų nuotykių.
LePukuota LePukuota 21. Apr 2015, 08:07

Labai grazi pasaka 🌷

saulelydis123 saulelydis123 21. Apr 2015, 00:26

Tikra pasaka <3 Nuostabu - klausyciausi ir klausyciausi. Rytoj reikes savo vaikams paskaityti 😀