Komentarų konkurse laimėk knygą "Trolių Mumių slėnio staigmenos"

Komentarų konkurse laimėk knygą "Trolių Mumių slėnio staigmenos"

11. Aug 2017, 08:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Ola buvo didelė ir šilta. Ji slypėjo po audros išversto medžio šaknimis. Iš kitos pusės olą užstojo aukšti akmenys. Čia nei lietus, nei vėjas negalėjo jų pasiekti.

Trolių Mumių slėnyje kiekvieną vasaros dieną lydi žygiai, paslaptys bei netikėti atradimai! Su Muminuku ir jo draugais čia išmoksi ieškoti jūros dugne nuskendusių brangakmenių, padėsi Snifui išsigelbėti iš sudužusio laivo, susipažinsi su naujuoju Hemulio augintiniu ir galėsi patyrinėti prosenelio lobių skrynią. Na, o jei pavargai ir praalkai – tavęs laukia rekordinė tūkstančio bandelių puota! Tik neskubėk kramtyti!

EDUKACINĖ NAUDA: ugdomas tinkamas požiūris į draugystę, mokoma dalintis, pasakojama, kad kartais gali būti smagu pagelbėti mamai, mokoma kaip nugalėti baimes.

Laimėkite knygą "Trolių Mumių slėnio staigmenos"

Komentaruose papasakokite arba atsiųskite nuotraukų, kaip ir kuo jūsų mažieji jums pagelbėja buityje.

Laimėtoją trauksime ketvirtadienį.

Egelė Egelė 14. Aug 2017, 14:41

Manoji visada atsiranda virtuvėje kai reikia kažką plakti, maišyti ar minkyti 😃

Grumbolciki Grumbolciki 13. Aug 2017, 23:44

Padeda šluoti😀dar mažytė,kad padėtų mamai😉bet mokosi😉

ausryte12 ausryte12 12. Aug 2017, 23:42

Mano pagalbininkai padeda tikrai nemazai-vyyresnelis siurbia kilima savo kambaryje, tuo metu mazasis griebia is manes grindu sluota ir plauna grindis. Zaisliukus tvarkosi patys. Kiekvienas nusitvarko savo staliuka. Mazajam patinka sudeti nesvarius skalbinius i skalbimo masina. Abiem patinkanti veikla-vonios kriaukles isplvovimas! Man tai tikrai didele pagalba!

skoda skoda 11. Aug 2017, 20:26

Maniškė irgi mėgsta prisidėti prie buities darbų (pasiurbliuoti, su šluoste dulkes visur visur pavalyti ir t.t.), bet realiai labiausiai džiaugiuosi vienu jos darbeliu - savo knygelių sudėjimas į lentyną 😀 Skaitom daug, ne kartą per dieną, tad ji labai rūpinasi, kad knygutės nedingtų ir sudeda atgal į joms skirtą lentynėlę 😀

Raudona braškė Raudona braškė 11. Aug 2017, 10:49

Jau ko ko, bet pagalbos namuose man tikrai netrūksta. Žinoma,kai skubi kartais I susierzini, bet išties džiugu, kad sūnus dega noru padėti visur ir visada, nesikrato nei purvinų nei sunkių darbelių.
Nuotraukose sūnus lupa kiaušinius Kūčių stalo patiekalams ruošti ir mėgstamiausias jo užsiėmimas virtuvėje - indų plovimas. Tiesa, indus jis išplauna idealiai švariai 😀 Be mažojo pagalbos neapsieina ir seneliai. Net ir tada kai reikia nurauti česnakus ar kasti bulves.

Ever Ever 11. Aug 2017, 10:02

Tos pagalbos dar ne daug..Kaip sakoma, as skalbiu, lyginu, verdu..ir ka gi as veikciau jei netureciau taves 😀 Bet viena dalyka tai tikrai padeda- istraukti skalbinius is skalbimo masinos. Tiesa, paskui uztrunka kol juos atsikovoju padziauti 😃

RenataŪselienė RenataŪselienė 11. Aug 2017, 09:18

Mūsų mažoji poniutė be galo mėgsta sukiotis virtuvėje. Dviguba nauda: smagu vaikui ir pagalba mamai😀 Mes kartu pjaustome, minkome, kepame, verdame- pietų gamyba garantuota, kai turi tokią mažą pagalbininkę šalimais😀 Neatsilieka ir brolis, jis valo dulkes, išneša šiukšles, kloja lovą, padeda gaminant maistą. Darže abu vaikučiai laisto mūsų augmeniją, ieško piktžolių (bando ravėti, kai ateina įkvėpimas).