Kuo šiais laikais dinozaurai sužavi vaikus?

20. Sep 2017, 08:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Ar žinote, kur vienoje vietoje rasti daug daug dinozaurų? Jau girdime, kaip sakote - dinozaurų parke!!! Šįkart mes apsilankėme Dino parke netoli jūros. Ten radome ne tik daug dinozaurų, bet ir apverstą namą! Taip, pasirodo, būna ir tokių!

Gyventojų šiame name – nėra. Tačiau jame sutikta dinozaurų dresuotoja Laura, mums papasakojo, jog šį namą aukštyn kojomis apvertė išdykęs dinozauras T-Reksas. Tad dabar jis čia karaliauja, o užsukusiems svečiams tenka vaikščioti lubomis :)

20170919162501-99538.jpg

Kaip žinote, tikrieji dinozaurai gyveno prieš 65 mln. metų. Na o Lietuvos pajūryje, Dino parke karaliauja dinozaurų "giminaičiai". Laimei, juos galima drąsiai ir liesti, ir net ant jų pasėdėti.

Dinozaurų dresuotoja Laura pasakoja, jog šiame parke gyvena apie 50 dinozaurų. Vieni ant žemės, kiti – skraidžioja medžių viršūnėse. Visi dinozaurai yra skirtingo dydžio, pavyzdžiui, kai kurių ūgis siekia net 30 metrų! Su jais visais galima susipažinti: sužinoti ką jie valgo, kuo jie ypatingi, draugiški ar ne: labiau mėgsta žolę ar renkasi mėsą.

20170919162933-77262.jpg

Dinozaurų parke galima susipažinti ne tik su šiais gyvūnais, bet ir apsilankyti nykštukų miestelyje. O štai dinozaurų dresuotoja Laura atskleidžia paslaptį: esą šie gyvūnai labai mėgsta muziką. Tad parko lankytojai, gali pagroti specialiai paruoštais instrumentais. Muzikinį kūrinį sukūrė ir žurnalistės Eglės dukrytė Maja.

Įsitikinkite tuo - video siužete.