Labas, aš būsima lopšelinukė

Labas, aš būsima lopšelinukė

18. Aug 2018, 18:32 Mergaiciukas Mergaiciukas

Sveiki.

Mano vardas Viktorija, taip mane pavadino, bet kviečia visada Vika. Pati moku pasakyti jau savo vardą. Kaip meturinti dviejų metų mergaitė (man vieneri metai ir 11 mėnesių) kalbu labai daug. Moku pasakyti, ko man reikia, ko aš noriu. Išmokti padėjo tėvai, brolis ir kiemo draugai.

Šį rudenį eisiu į lopšelį- darželį į lopšelio grupę. Darželį gavome lengvai, nes ten jau eina mano 4 metų brolis.  Darželis labai mielas, nuosavų namų apsuptyje, lauke yra daug veiklos, medinių sūpynių. Aukletojos (brolio grupėje) geros, šiltos, mielos ir labai švelnios. Su savo auklėtojomis dar nesusipažinau, nes darželis rugpjūtį atostogauja.

20180818182315-75453.jpg

Apie mane. Daktarė sako, kad esu didelė ir tvirta, sveika mergaitė.

Labai mėgstu piešti ant popieriaus ir ant kūno.Su broliu labai mėgstam viens kitam nupiešti kažką ant kūno, mamai nepatinka, bet nieko čia tokio.

Patinka eiti į kiemą, žaisti su smėliu, maudytis, važiuoti paspirtuku, tuoj mokysiuosi su balansiniu dviratuku važiuoti.

Nemėgstu dalintis, nesuprantu, kam to reikia, mane moko, kad dalinčiausi, o aš laikausi savo.

Namie su broliu labai mėgstame dūkti su pagalvėmis, šokinėti ant lovos. Patinka gaminti maistą, padėti, tiksliau, tevams kai jie gamina. Moku įdėti druskos, vaikišku peiliu truputį pjaustyti, minkyti moku tešla, kotletus daryti. Mama sako, kad busiu gera žmona, mokėsui daryti valgyti.

Ant puoduko pratinuosi pamažu, manęs labai ir nespaudžia, žino, kad išmoksiu. Dar tikrai yra kur tobulėti.

Iki kito karto.

20180818183110-60833.jpg