Laimėk knygą "Mano didelė riebi auksinė žuvelė Zombis. Viskas įmanoma"

Laimėk knygą "Mano didelė riebi auksinė žuvelė Zombis. Viskas įmanoma"

06. Jan 2017, 09:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Ketvirtoje Mo O‘Hara knygoje "Viskas įmanoma. Mano didelė riebi auksinė žuvelė Zombis" apie riebią žuvelę zombį bandoma prikelti mumiją... 

Rašytoja ir aktorė Mo O’Hara užaugo JAV, o šiuo metu gyvena Pietryčių Londone. Ji rašo juokingas knygas vaikams ir vaidina jiems savo kūrybos pjeses. Pačios juokingiausios jos knygos – apie Frankį, didelę riebią auksinę žuvelę, kurią piktasis Tomo brolis mokslininkas kartą pavertė zombiu. Nuo tada žuvelė gali visus užhipnotizuoti... Tąkart viskas baigėsi gerai, pamenate pirmąją knygą?

Tačiau tai dar ne galas. Kai Tomas ir jo draugas Pradipas patenka į pižamų vakarėlį muziejuje, istorija kartojasi: piktasis brolis pabando prikelti Karalių Katės mumiją. Tačiau ji prakeikta! Visus, kas prie jos prisiliesdavo, ištikdavo baisiausios nelaimės. Ar sugebės žuvelė įveikti mumiją ir jos prakeiksmą? 

Antrojoje istorijoje visi vyksta į tarpmokyklines sporto žaidynes. Tačiau kaip keista: visi geriausi sportininkai staiga praranda jėgas, o štai piktasis Tomo brolis Markas, kuriam sportas niekada nesisekė, nugali visus. Aišku, kad čia slypi klasta! Tomas ir Pradipas nusprendžia išsiaiškinti, kas vyksta. Ar Frankis padės demaskuoti blogiuką? Ar piktasis Markas gaus, ko nusipelnė?

DAR DVI JUOKINGOS, BAISIOS IR NETIKĖTOS ISTORIJOS APIE ŽUVELĘ PRIVERS KVATOTI BALSU!

Laimėkite šią Tyto alba knygą

Komentaruose tiesiog pasidalinkite FOTO akimirkomis iš Naujųjų sutikimo!

Laimėtojas paaiškės sausio 12 d.

jaldija jaldija 11. Jan 2017, 21:34

Mes sutikom ramiai, šeimoje. Išsitraukėm senas dėliones, ir rimtai kibom į darbus. Dar ir naują stalo žaidimą išbandėm.
Ir šventinį gėrimą susikūrėm, rašydami palinkėjimus ant sulčių butelio. Kiekvienas tokius, kuris prasideda tokia raide kaip ir linkinčiojo vardas.

Raudona braškė Raudona braškė 10. Jan 2017, 14:58

Kai oras nekoks, fejerverkus tenka surengti namie

Grumbolciki Grumbolciki 07. Jan 2017, 18:08

Naujieji namie😉

lina_baj lina_baj 06. Jan 2017, 14:15

Sutikom pasipuošę ir smagiai nusiteikę

V&A mamytė V&A mamytė 06. Jan 2017, 13:00

Naujuosius sutikome namuose vieni, bet linksmai, su žaidimais 😀 Vaikai papuošė taures (sultims 😉 ) , mandarinų eglutę užrašė pirmokėlis (galūnių -iai dar nesimokina 😀 žaidėme žaidimą kvailių klausimai-atsakymai, jį vaikai sudėjo į pačių pagamintą maišiuką. Na ir žinoma kokie naujieji be fejerverkų, konfeti 😉 O smagiausia dalis, kai namai pilni konfeti popieriukų ir su jais galima dūkti 😀

reaqua reaqua 06. Jan 2017, 10:58

"ferverkai" ! 🎉