Kas laimi „PYKŠT ir POKŠT eksperimentai" 2 knygeles

Kas laimi „PYKŠT ir POKŠT eksperimentai" 2 knygeles

01. Aug 2019, 10:40 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

„PYKŠT ir POKŠT eksperimentai" – knyga, kviečianti ikimokyklinio amžiaus vaikus tyrinėti, eksperimentuoti artimiausioje aplinkoje: darželyje, lauke, namie. Labai smalsūs, nenustygstantys vietoje knygos veikėjai PYKŠT ir POKŠT siūlo pasinerti į nuostabų, kupiną netikėtumų ir džiugių atradimų eksperimentų pasaulį. Atlikdami bandymus su spalvomis, vandeniu, ledu, tyrinėdami gamtą ikimokyklinio amžiaus vaikai ugdysis kritinio mąstymo, kūrybiškumo, gebėjimo susikaupti įgūdžius.

Ką tavo ikimokyklinukui labiausiai šiuo metu patinka tyrinėti, atrasti, sužinoti (kas jį labiausiai domina)?

Laimėtoja - komentare.

Solveiga25 Solveiga25 02. Aug 2019, 20:34

Ačiū ?

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 01. Aug 2019, 10:38

Ačiū jums ir mažiesiems tyrinėtojams 😀 Renkame laimėtoją - šįkart tai Solveiga25. Sveikiname! 😀

floryte floryte 31. Jul 2019, 19:25

Jau greit šešiametė Augustė negali praeiti pro visokius vabalus, sraiges, varles ir pan. Ne tik pati jais domisi, klausinėja jų pavadinimų, ką valgo, bet į jų stebėjimus įtraukia ir kitus vaikus darželyje. Kad vabalus galėtų apžiūrėti iš arčiau, nusineša į darželį vabalų stebėjimo indą (jis yra su padidinamuoju stiklu). Namie balkone buvo užveisus boružėlių fermą 😀). Kai užmačiau, paleidom į laisvę.

AudraAudra AudraAudra 30. Jul 2019, 10:18

Vyresn4lis (4 m) dabar labai domisi visokiais taisymo darbais su teciu ir seneliu. Tai prie dviracio varztus suka, tai tvora kalt padeda. Na dar smelio ivairios statybos vyksta dezeje- bokstai, pilys ir t.t.

Solveiga25 Solveiga25 29. Jul 2019, 19:52

Matukui šiuo metu yra 4 metukai, bet artėja 5 gimtadienis 😀
Jis be galo mėgsta būti lauke,o būdamas ten visada tyrinėja , ką tik sugeba pamatyti jo didelės akutės. O mato labai daug😀 Jam patinka visi gabaliukai, klausia kas kur gyvena, ką valgo, ar turi Mamytės. Mėgsta augalus, tad nuolat ką nors sodina, o vėliau savo sodinukais rūpinasi. Kol kas jis yra tikras gamtos mylėtojas, skirtingai nei aš, nes labai bijodavau įvairių gabaliukų, o jis mielai su jais žaidžia, parodo kelią ir apsaugo nuo pavojų 😀 na , o lauke dar mėgstame eksperimentuoti su spalvomis, tad piešiame ant akmenukų ir maišydami spalvas vis išgauname kitus atspalvius 😀
..

reaqua reaqua 29. Jul 2019, 11:47

6metis nuo rudens keliaus į paruošiamąją grupę. Labiausiai patinka kontravimas su Lego. Kiek daug kūrybiškumo, lavinama smulkioji motorika.
Dar patinka istorija. Žaidžia kareivėliais, kuria mūšių strategijas, kartu mokosi istorijos apie Lietuvos mūšius (turime nuostabią knygą vaikams apie LT istorinius karus ir mūšius) 😀

Mergaiciukas Mergaiciukas 28. Jul 2019, 21:20

Benui, 5 metų, labai patinka piešti, atrasti naujas spalvas, jas maišyti, rasti tonus.
Domina vaikučių atsiradimas, kaip, kas, kodėl???
Mėgsta sudaryti pats žemėlapius, slepti lobius, ieškoti, kas pamesta.

Raudona braškė Raudona braškė 28. Jul 2019, 09:35

Dominykui 5 metai ir jis dievina viską, kas susiję su gamta. Šiuo metu yra "kodėl" etapas, tad viskas kas įdomu, dar ir turi išnagrinėta iki smulkiausių detalių nepamirštant klausti "kodėl kodėl kodėl". Paskutinis mūsų bandymas - auginti kristalus ant palangės. Na o pas senelius ypač domėjosi vištų kiaušinių dėjimo procesu (kuo šerti, kad kiaušiniai būtų tvirčiausiu lukštu, kada kiaušinis padedamas ir pan.)

kristuliuuxx kristuliuuxx 27. Jul 2019, 12:45

Dominykui (5metai) labai patinka tyrinėti technika , atsuka visų dviračių vairus, perkonstruoja savo traktorius, susikonstruoja priekabą, prie minamo traktoriaus iš kėdės . ? patinka gyvūnai, kas ką valgo, kur ir kaip gyveną. ? dar labai patinka įvairūs eksperimentai ?