Laimėkite knygą - Geriausias pasaulyje senelis!

Laimėkite knygą - Geriausias pasaulyje senelis!

28. Apr 2015, 00:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Mažus ir paūgėjusius knygų mylėtojus kviečiame susipažinti su dar viena leidyklos NIEKO RIMTO knyga.

Susanne Lütje Geriausias pasaulyje senelis!

2–4 metų vaikams

Kas gamina kieme lėktuvus?

Kas mus vasarom kviečia uogauti?

Kas pušyne bėgioja guvus?


Mylimiausias senelis pasauly!

KONKURSAS knygai laimėti!

Komentaruose papasakokite apie vaikučio senelį - ką jiedu mėgsta veikti, gal prisimenate kokį nuotykį, kaip vadinate senelį (gal dieduku ar kitaip) ir pan.

Laimėtoją rinksime balandžio 30 d.

kodelcia kodelcia 28. Apr 2015, 09:31

Turim tik vieną senelį, su kuriuo Deimantukas susitinka beveik kasdien. Šiaip vadinam seneliu, bet neretai pastaruoju metu sūnus juokaudamas į senelį kreipiasi "bachūriau" (mat pats senelis jį sutikęs dažnai taip pavadina), čia tarsi toks slaptažodis juos siejantis ir prajuokinantis nuo pat pirmų susitikimo akimirkų. Mėgsta su seneliu padūkti, dažnai stebi jį taisant traktorių ar kitas technikos priemones. Deimantui jo senelis išties PATS GERIAUSIAS 😀

margarita2 margarita2 28. Apr 2015, 08:43

Musu senelis, kaip ji vadina "dieda", pats geriausias! Jis ir prie upes eina, kartu su anuku, ir i miska. Ir pasakas paskaito. Pazaidzia kartu..

sraigiukas sraigiukas 27. Apr 2015, 13:54

Milda su Saule turiu du senelius. Senelį Kazį, su kuriuo labai daug žaidžia, važinėja dviračiu, dainuoja ir piešia.
Su seneliu Arvydu susitinka rečiau, dažniau vasara kai senelis jau gali paplukdyti su jachta, kurti laužą, plaukioti ežere.

Liucyte Liucyte 26. Apr 2015, 13:22

Antanukas turi vieną senelį ir prosenelį. Kol Antanukas dar nedidelis, jis tik brandina savo ryšį su seneliais, mokosi juos pažinti. Senelis gyvena kitame mieste, o prosenelis visai šalia mūsų. Prosenelis kasdien lanko Antanuką, kalbina jį, pasakoja apie savo sodą, svajoja, kaip vasarą eis abu su Antanuku skinti braškių ir aviečių. Iš pradžių mūsų prosenelis kartodavo, kad augina braškes ir avietes mums, anūkams, o dabar akcentuoja, kad augina savo proanūkiui - Antanukui. Apie Antanuko prosenelį, savo senelį, galėčiau daug daug gražių žodžių prirašyti, nes jis su močiute mane užaugino: koks buvo rūpestingas ir jautrus tada, mane augindamas, toks pat liko ir dabar, su savo proanūkiu bendraudamas.

lina_baj lina_baj 26. Apr 2015, 10:38

Rokas su Urte turi du senelius ir vieną vadina mamos seneliu, kitą tėčio seneliu 😀 Kai buvo mažas abu vadino diadia. Su seneliais Rokui labai smagu - visada ką nors gamina - kala vinukus į rąstus, gamina vėjo malūnėlius, žaidžia su kamuoliu - visada aktyviai ir įdomiai. Vienodai bendrauja ir žaidžia su abiem seneliais, labai abu juos myli ir visada laukia susitikimų su jais, nes žino, kad bus leista dūkti, maudytis po vandeniu iš žarnos lauke. Bet tuo pačiu žino, kad kai yra seneliai (ne močiutės), reikia elgtis gražiai ir tvarkingai, nes seneliai ne močiutės - jį paauklėja ir visgi kartais būna griežti, jei elgiasi negražiai 😀 Linkėjimai Roko seneliams!

ramune. ramune. 25. Apr 2015, 10:57

Dukrytės geriausias draugas yra ... diedukas! Pas jį pirmą kartą pamatė ir palesino vištytes. O kiek krykštavimo, plasnojimo bei kudakavimo buvo, kol vienos kitų bijojo!😀 Dabar jos darbas nuvažiavus – aplankyti ir palesinti vištytes. Dukrytė su dieduku kartu ridena margučius, skaito knygeles, labai mėgsta pasivaikščioti, vasarą apeina visus sodo vaiskrūmius ir vaismedžius skanaudami gėrybes. Ji jau dabar klausinėja “kada galėsiu dieduko darže išsirauti morkytę ar nusiskinti uogyčių”. Skambino, klausė ar jau pasėjo jo “mažajam triušiukui” (čia jai) morkyčių? 😀

irmantaite irmantaite 24. Apr 2015, 20:52

Mano mažiukai turi du senelius. Abu jie šaunūs, mylimi. Vienas toli gyvena, tai rečiau matomas. Kitas arčiau gyvena, dažniau aplankomas.Tad šį kartą apie dažniau lankomą senelį, Gyčio nuopelnu vadinamą seneliu su ūsais 😀 Kadangi senelis su ūsais gyvena kaime, tai veiklos lauke tikrai jiems netrūksta. Didžiausia pramoga važinėtis traktoriuku šienaujant vejas. Kartu eiti šunį Biksą pakalbinti ir pašerti. Dar jiems kartu smagu vištų kiaušinius surinkti. Kamuolį pievoje pagainioti. Ant savo mėgstamų kelmelių pasedėti, vyriškai pašnekėti 😀 O mažasis Mantas dar nešnekantis ir niekaip senelio nevadina. Priėjęs ropščiasi seneliui ant kelių ir smagiai įsirango. Arba vedasi kur jam reikia.: pažaisti, papiešti, kubelius padėlioti 😀 Manau šią vasarą Mantas irgi prisijungs prie smagios ūkio apžiūros. Dar vat prisiminiau kad visi trys mėgsta po namus pažygiuoti. Visi kartu traukia senų laikų dainelę (marš marš ....) ir žygiuoja vorele. O tam reikalui senelis Mantui net būgnelį nupirko. Smagu ten jiems ...

ODISEJAaa ODISEJAaa 24. Apr 2015, 14:37

Mūsų senelis pats geriausias mergaičiu draugas. Vismantė nuo pat mažens eidavo "vaikščiotis" su seneliu. Pirmiausiai kai išmoko kalbėti seneli vadindavo "le", nežinau kodel taip pavadino. Budavo ateik le, einam le😀, vėliau jau seneliu,seneliuku vadino(-a). O jie veiklos visada randa ,kartu dirba darbus,sodina,pasivaikščioti eina,malkas neša,bėgioja drauge,žaidžia kartu,rėkauja kas garsiau,dūksta net žemė dunda😀 ,mažesne pavežiodavo su dviračiu...tikri bičiuliai ,patys geriausi,ko tik nesugalvoja. Kaip sako senelis"kaip čia nepadūksi su vaiku..."
Aistė dabar jau taip pat pradeda dresiruoti seneli,ėnam te,te ir veda visur. Netingi su jomis užsiimti. Tik pasako "na padūkstam"?šypsenos iki ausų abiem ir pirmyn.
Labiausiai tiek Vismantė tiek Aistė mėgsta kai nešinja jas ant nugaro"kupros", -seneli din din" nešk. 😀 o kas sugalvojo taip. Tai pats senelis,o mergaitėm tai smagumėlis.. 😀 Senelis tas,kuris visas išdaigas padeda sutvarkyti,kad nesužinotu niekas ir nepyktu. 😀Žino pas ką eiti ,kai nusikalsta... SENELIS laimeje ir nelaimėje,SENELIS-GERIAUSIAS DRAUGAS.
O kitas senelis priešingybė,nebendrauja,nežaidžia.Jo kaip ir nėra.