Mamafox dienoraštis: enurezė mus aplankė po aštuntojo gimtadienio

Mamafox dienoraštis: enurezė mus aplankė po aštuntojo gimtadienio

12. Aug 2013, 10:41 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Nuo šios savaitės mamafox apie du mėnesius pasakos, kaip jos dukrytei sekasi kovoti su naktiniu šlapinimusi į lovą-enureze. Palaikykime ją.

Pirmiausia noriu užbėgti Jūsų mintims už akių ir pasakyti, kad keli mano brukštelėjimai dienoraštyje apie šią ganėtinai įdomią ligą bus nei pamokantys, nei paguodžiantys, nei reikalaujantys užuojautos...jie bus tam, kad pasipasakočiau, kaip mes gyvenam su šia Enureze ir koks mūsų šeimos požiūris į Ją.

Nemanau, kad gydytojai yra visagaliai (o gal tik mūsų atveju). Mano manymu, jei tiksliai žinai ligos atsiradimo priežastį (o tai retas atvejis), lengviau sekasi jos atsikratyti.

Mano vyriausiajai dukrai jau 14 metų. Iki aštuntojo jos gimtadienio Enurezė aplenkdavo mūsų namus, bet po to apsigalvojo ir užsuko ilgam.

Mes, besibelsdami į gydytojų duris, besitardami su įvairiais homeopatais ir žolininkais, padarėme vienintelę išvadą - nebedidinti problemos dar labiau, ypač kai atsirado pižaminės trumpikės DryNites mūsų vyresniesiems. Dukra jas kas naktį vilki ir džiaugiasi tuo.

Aš žinau, kad DryNites padedami, mes išaugsime šią nemalonią ir šlapią ligą.

Kituose dienoraščiuose papasakosiu plačiau apie tai, kaip viskas prasidėjo ir ką mes bandėme daryti (nors ir kaip sunku apie tai kalbėti).

Mamafox

 

20130804201647-99202.jpg

Palaikymo ir patarimų ieškok www.vaikuenureze.lt!


pypse pypse 12. Aug 2013, 13:32

aiškum tikiuosi greitai laukia teigiamos permainos.

Mamyčių klubas Mamyčių klubas 12. Aug 2013, 12:12

Kaip mamafox rašė, atsirado šlapinimasis į lovą po aštuntojo gimtadienio ir tęsiasi iki šiol, vaikui jau keturiolika metų

pypse pypse 12. Aug 2013, 12:05

Laba diena, aš pasitikslinimui. Nelabai supratau kada prasidėjo ši bėda? buvo ir anksščiau, tada dingo, tada vėl atsirado? ar atsirado po 8 gimtadienio ir tęsiasi iki 14 metų?