MŪSŲ KALĖDOS

MŪSŲ KALĖDOS

30. Dec 2013, 22:26 jaldija jaldija

20131230222306-25663.jpg

20131230222328-46543.jpg

Džiaugsmas ir skausmas visada greta...  Metai... atrodo toks nedidelis laiko tarpas, bet tiek daug galima prarasti... Mes praradome abu vaikų senelius – močiutę ir senelį (pastarąjį visai prieš Kalėdas).
Dėl tos priežasties šventes praleidome tyloje ir ramybėje. Linksmybių nebuvo, bet susiradom kitų pramogų, apsukome artimiausius  kaimelius, apžiūrėjome jų eglutes.
Aišku jų nepalyginsi su didmiesčių eglučių grožiu, bet ir maži kaimeliai turi kuo pasigirti. Didžiausią įspūdį mums paliko Girdžių eglutė. Ji originali, savito grožio, tokia, kurią žmonės kūrė su meile ir užsidegimu. Galima ją pavadinti ekologiška . Visi papuošimai pagaminti iš šiaudų, o eglutės viduje įrengta šiaudinė prakartėlė.


Kūčių vakarą apsilankėme Bernelių mišiose. Uždegėme žvakeles už brangius mums žmones.

Sustojome prie Panemunės pilies. Gaila tik, kad eglutė vidiniame kiemelyje, o jis deja buvo užrakintas.
Pilis, skaičiuojanti daugiau nei 400 metų - kaip paslaptingai skamba... Kiek kartų Kalėdų senelio rogės prašvilpė virš jos bokštų? „Juk ir senovėje vaikus lankė Kalėdų senelis?“–  susirūpinęs paklausė Airidas.
Ir belieka mums įsivaizduoti, kaip  senelis lankosi toje didingoje pilyje ir deda po egle dovanas...

Bestovint ant Naujųjų metų slenksčio norime Jums palinkėti sveikatos ir artimųjų meilės. Turint tai visos svajonės ir siekiai tikrai gali išsipildyti... Būkite laimingos...