Mūsų kovos būdai su dargana ir slogomis

Mūsų kovos būdai su dargana ir slogomis

05. Oct 2011, 07:00

Sveiki, norėtume ir mes papasakoti, ką darome, kad imunitetas būtų stiprus.

 

Manau, kad pradėti reikėtų nuo to, kad Džiugas iki šio rugsėjo niekada nebuvo sirgęs, todėl manydavau, kad jo imunitetas ganėtinai stiprus ir prie to prisideda kasdien naudojamas česnakas, dėdvau jo į visus patiekalus (nekalbu apie saldumynus ir pan :)) nedideliais kiekiais, aišku :).

 

Tačiau kai jisai pradėjo lankyti darželį (tai atsitiko šį rugsėjį), prasidėjo mūsų bėdelės su sirgimu. Tuomet pradėjau labiau domėtis imuniteto stiprinimo būdais, taigi interneto platybėse panaršę pradėjome štai tokią dienelės rutiną:

 

1. Atsikėlus visuomet išgeriame erškėtuogių arbatos su medumi, tam reikalui specialiai įsigijom įvairių formų šiaudelių, todėl gėrimo procesas visuomet laukiamas :)

 

2. Grįžę iš darželio visuomet bent valandėlę praleidžiame lauke, net jei nesmarkiai lyja, tai su lietpaltėliu ir guminiais batukais dar smagiau po lauką palakstyti :)

 

3. Jei kartais atsiranda kokia slogytė, tai tuoj pat darome inhaliacijas mineraliniu vandeniu. Tą mineralinį pakaitini iki kokių 30-40 laipsnių ir duodi mažiukui pakvėpuot :)

 

4. TAČIAU PATS SVARBIAUSIAS PATARIMAS, kurį mums suteikė labai gera Džiugo gydytoja - tai daug juoktis, stengiamės kuo daugiau linksmybių vakare prisigalvot, kai pagaliau po darželio ir darbų galime pabūti kartu, daug juokiantis prisigamina pakankamai vitaminų, kurie visada yra mūsų organizmo draugas :)

 

Tai tokie mūsų kovos būdai su dargana ir slogomis :)

 

Džiugas ir Lina

 

Pratęsiame konkursą "Efektyvus būdas stiprinti vaiko imunitetą"

rainiukas rainiukas 07. Oct 2011, 21:03

geros emocijos vaikui svarbiausia, nes sresas atneša tik ligas

06. Oct 2011, 08:57

Aha,irgi girdejau,reiks ismegint 😀

05. Oct 2011, 15:23

dar saltalankiai gerai😀