Nemokami sveikinimai artėjančių švenčių proga

Nemokami sveikinimai artėjančių švenčių proga

29. Nov 2012, 00:00

Dvidešimtyje „Vagos“ knygynų visoje Lietuvoje netrukus bus pastatytos specialios dėžės, į kurias įmetus šventinius sveikinimus jie adresatą pasieks nemokamai.

 

Jau rytoj, lapkričio 30 d. 11 val. "Vagos" knygyne (Gedimino g. 9, Vilnius) bus pristatytas unikalus projektas – Kalėdinio sveikinimų pašto dėžutės. Jos skirtos tiems, kurie pasiilgo šilto ir nuoširdaus bendravimo, kurie nori ne tik gauti, bet ir nusiųsti savo artimam žmogui sveikinimą ar palinkėjimą.

 

Specialiai šiam projektui dailininkas Artūras Krištopaitis sukūrė linksmą nuotaiką kuriančius atvirukus, kurie adresatus pasieks prieš Kalėdas. Nemokamai atvirukus bus galima išsiųsti tik įdėjus juos į specialiai pažymėtus vokus ir įmetus į "Vagos" knygynuose stovinčias "BigBox" dėžes.

 

Tai iki šiol analogų Lietuvoje neturintis bendras "Vagos", Lietuvos pašto ir akcijos iniciatoriaus – internetinės parduotuvės "BigBox.lt" projektas. Mėgstantys skaityti ir siųsti ranka rašytus sveikinimus turės galimybę jau pristatymo metu tai padaryti.

 

Nuo gruodžio pirmosios nemokamo Kalėdinio pašto dėžės "BigBox" stovės 20-yje "Vagos" knygynų visoje Lietuvoje. Projekto šūkis – "Kurkime geras emocijas kartu!" Knygynų adresus, kuriuose bus galima nemokamai išsiųsti atviruką rasite www.bigbox.lt/Kaledos (adresas veiks nuo lapkričio 30d.)

 

Ar turite tradiciją Kalėdų proga siųsti ranka rašytus sveikinimus?

Gintarep Gintarep 29. Nov 2012, 07:29

Oi, kokia sauni ideja !